Cursus Hoe teken je een paddenstoel

Cursus Hoe teken je een paddenstoel

Zaterdag 7 t/m 28 november – VOL
13.30-16.00
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Zaterdag 13 februari t/m 6 maart 2021
13.30-16.00
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 145,- p.p.

Cursus Hoe teken je een paddenstoel met Ecoline, Mixed Media, fineliners, kleurpotloden en Inktense! Een inspirerende tekencursus! Veel leuke kleine oefeningen tijdens iedere les, uitleg over compositie, het maken van een stappenplan, kleurgebruik en materialen.

Cursus Hoe teken je een paddenstoel

Inhoud cursus: hoe teken je een paddenstoel

Iedere les start met wat tekenoefeningen om er een beetje in te komen, daarna maak je een mooie illustratie met het materialen van die betreffende les.
In de eerste les ga je werken met potlood, fineliner en kleurpotloden of Inktense potloden. Tijdens de tweede les teken je je paddenstoelen met Ecoline, afgewerkt met fineliner en verschillende markers. De derde les ga je paddenstoelen uitwerken met mooi papier, gesso, Ecoline, aquarelverf kleurpotloden, fineliners etc. De laatste en 4e les is voor het afmaken van al je illustraties en eventueel heb ik voor de snelle werkers nog een laatste tekenopdracht.

En tussendoor krijg je een lekker speelse tekenoefeningen met uitleg over je plan van aanpak, compositie, kleurgebruik, etc. Genoeg te doen dus!

Inschrijven

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl ovv cursus Paddenstoel en de datum.

Mijn voorbeelden