Cursus Paddenstoelen Tekenen

Cursus Paddenstoelen Tekenen

Nieuwe datums volgen in het najaar – 4 lessen

€ 180,- p.p.

Deze prijs is per persoon, inclusief koffie, thee, wat lekkers en gebruik van alle materialen.

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

In de cursus paddenstoelen tekenen werk je met Ecoline, Mixed Media, fineliners, kleurpotloden en Inktense! Een inspirerende tekencursus! Veel leuke kleine oefeningen tijdens iedere les, uitleg over compositie, het maken van een stappenplan, kleurgebruik en materialen.

Cursus Paddenstoelen Tekenen
Paddenstoelen met stukjes papier, gesso, inktpotloden, fineliner en Posca marker

Inhoud cursus Paddenstoelen Tekenen

Iedere les start met wat tekenoefeningen om er een beetje in te komen, daarna maak je een mooie illustratie met de materialen van de betreffende les.
In de eerste les ga je werken met potlood, fineliner en kleurpotloden of Inktense potloden. Tijdens de tweede les teken je je paddenstoelen met Ecoline, afgewerkt met fineliner en verschillende markers. De derde les ga je paddenstoelen uitwerken met mooi papier, gesso, Ecoline, aquarelverf kleurpotloden, fineliners etc. De laatste en 4e les is voor het afmaken van al je illustraties en eventueel heb ik voor de snelle werkers nog een laatste tekenopdracht.

En tussendoor krijg je een lekker speelse tekenoefeningen met uitleg over je plan van aanpak, compositie, kleurgebruik, etc. Genoeg te doen dus!

Inschrijven

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl ovv cursus Paddenstoel en de datum.
Wil je liever paddenstoelen tekenen in één dagdeel? Misschien vind je de workshop Paddenstoelen met Ecoline Brushpen dan wel een goed idee!

Mijn voorbeelden

Werk deelnemers