Gratis recept-ansichtkaartjes

Gratis recept-ansichtkaartjes

Weggevertje: gratis recept-ansichtkaartjes, door mij getekend!Gratis recept-ansichtkaartjes
Ik laat meestal om de paar weken een aantal door mij getekende recepten op ansichtkaarten drukken. Deze gebruik ik voor de goodybags die je meekrijgt na een workshop.
Maar het leek mij wel een leuk idee om deze gewoon eens weg te geven. Zomaar, omdat het bijna zomervakantie is! Enne, je hoeft er eigenlijk niets voor te doen!

Heel simpel! Stuur vóór maandag 3 juli a.s. een email naar mij. De eerste 15 inzendingen (vergeet niet je adres erin te zetten!) stuur ik gratis 2 recept-ansichtkaarten! Om zelf te houden of om door te sturen naar iemand anders die van koken of tekenen houdt. Leuk toch?

Hoe doe je mee? Stuur een email naar info@helene-illustraties.nl met daarin je naam en adres en geef aan dat je 2 recept-ansichtkaartjes wil ontvangen. Heb je al eens meegedaan aan een workshop en heb je al eens zo’n recept-kaartje ontvangen, geef dan even aan welke je al hebt, dan kan ik je 2 andere sturen (mits ik deze op voorraad heb, natuurlijk).

Let op: zondag 2 juli is de laatste dag dat je kunt insturen! Dinsdag 4 juli stuur ik dan de ansichtkaarten naar de eerste 15 inzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.