Handletteren op een krijtbordje

Handletteren op een krijtbordje

Beetje aan het testen met handletteren op een krijtbordje voor de cursus Handlettering die ik in september ga geven. Zo leuk om te doen! Deze cursus zit nu helaas al vol, eventueel kan ik je op de reservelijst zetten (als je dat wil, laat het me dan nog even weten), maar sowieso ga ik in het najaar nog een tweede cursus inplannen.

Ben je hierin geïnteresseerd dan kun je me een berichtje sturen zodat ik je, als ik de data weet, een email kan sturen met alle gegevens. Je zit dan nog nergens aan vast, hoor! Inschrijven is niet verplicht maar het is natuurlijk wel handig als je als één van de eersten weet dat ik weer een cursus organiseer. Mijn email adres is info@helene-illustraties.nl

De 4e (en laatste) les van de cursus ga je met chalkmarkers je quote tekenen op een krijtbordje. Hartstikke leuk om te doen en je kunt iedere keer een andere quote of tegeltjes-wijsheid erop zetten. En als het goed is heb je de vorige 3 lessen zoveel informatie en oefeningen gehad dat het tekenen van een quote op een krijtbord een eitje is :).

Alle info over de cursus Handlettering staat op de pagina tekencursussen van deze website.

krijtbordje

En vandaag nog maar een quote getekend! Misschien morgen weer…?

Krijtbordje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.