Illustratie Insecten met Pro-Create

Illustratie Insecten met Pro-Create

Illustratie Insecten Pro-Create

Sinds begin dit jaar ben ik digitaal aan het tekenen en deze illustratie Insecten (gemaakt in Pro-Create) is er één van. Met het boekje ‘Erik of ’t klein insectenboek’ van Godfried Bomans in mijn achterhoofd maakte ik ‘m.
Digitaal tekenen is toch heel anders dan gewoon met potlood en papier, leuk, maar anders.

Zoals ik het nu zie zal ik gewoon op de ouderwetse manier blijven tekenen maar het handige van dit programma is dat ik een tekening kan uploaden om ‘m vervolgens aan te passen en te bewerken waar dat nodig is.

Of bijvoorbeeld om het jurkje van Mila in de serie Mila op Reis een andere kleur te geven. Normaal gesproken zou ik die tekening opnieuw moeten maken maar met Pro-Create is dat supersnel aan te passen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.