Informatie over mijn tekenlessen

Informatie over mijn tekenlessen

Omdat de maatregelen van de overheid sinds 24 maart jl zijn aangescherpt, geef ik tot 1 juni 2020 geen tekenworkshops en -cursussen bij Tekenschool aan de Rotte. De eerstvolgende mogelijkheid is op dit moment de Cursus Ecoline op zaterdagmiddagen van 6 juni t/m 27 juni. En natuurlijk de workshops Kruiden Tekenen bij Rotterdamse Munt.

Uiteraard pak ik zodra het mogelijk is de draad weer op. Dat zal ik communiceren naar iedereen die voor een cursus of workshop staat ingeschreven èn op deze pagina. 

Oh ja, ook nog wat leuks! Ik ben van plan om de komende tijd wat algemene teken-opdrachtjes op mijn Facebookpagina en YouTube-kanaal te plaatsen. Als we dan toch de hele tijd thuis zitten kunnen we maar beter iets leuks doen! 

De video’s blijven gewoon staan dus je kunt zelf kiezen wanneer je mee wil doen :). Veel plezier en tot ziens!