Kleurrijke Prentenboeken

Kleurrijke Prentenboeken

Wow! Het eindelijk zover, 2 kleurrijke prentenboeken waarvan ik de illustraties heb gemaakt zijn gedrukt en klaar voor de verkoop! Een droom die uitkomt.

Prentenboek Mila op reis – Mexico

Prentenboeken
Mila – Prentenboek Mila op reis in Mexico 2018

Dit is een prentenboek in samenwerking met reisbureau Riksja Travel, een reisbureau voor individuele reizen naar verre landen met kleine kinderen. Het boekje is een voorleesboek voor jonge kinderen van 0 – 6 jaar. De tekstjes zijn van Astrid Eskes-Olyslagers van Riksja Travel. Meer foto’s op mijn Pinterestbord Mila op Reis en op de pagina Prentenboek Mila van deze website.

Het boekje kost € 12,50 (exclusief eventuele verzendkosten). Je kunt het boekje bestellen bij astrid.eskes@riksjatravel.nl

Prentenboek Kroelmajoor

Prentenboeken
Kroelmajoor – Prentenboek Kroelmajoor kan niet slapen 2018

Sinds september 2017 ben ik bezig geweest met illustraties voor dit prentenboek. Er was geen haast bij, ik heb op mijn gemak alle illustraties gemaakt (heel fijn!). Meer informatie op de pagina Kroelmajoor van deze website!

Het is een superkleurrijk boek voor kleine kinderen (meisjes en jongens) van 0 – 6 jaar om uit voor te lezen voor het slapen. De tekst is geschreven door Caroline Melissant.

Kroelmajoor heeft ook een eigen Facebookpagina! Volg Kroelmajoor en blijf op de hoogte. Ik heb verschillende filmpjes gepost over’the making of’ op deze Facebookpagina, dus ik raad je aan om zeker even te kijken! Ook op mijn Pinterestbord Kroelmajoor & Friends vind je foto’s.

Prentenboek Kroelmajoor

Het boekje kost € 12,95 (exclusief eventuele verzendkosten, € 16,90 inclusief verzendkosten).
Je kunt het boekje bestellen bij de uitgever: caroline@trendsinzee.nl of bestel bij www.bol.com!