Krijtbordje, maskeerstift, letters en meer

Krijtbordje, maskeerstift, letters en meer

Krijtbordjes, maskeerstiften, letters en nog veel meer! cursus HandletteringTijdens de cursus Handlettering komt het allemaal aan bod. Van schaduwletters, cursieve letters, brushlettering, lintletters, allerlei soorten banners, kleine illustraties, frames, borders (randen) enzovoort, enzovoort. Kies uit wat je leuk vindt en wat je ligt zodat je niet allerlei markers en materialen aanschaft die je eigenlijk niet gaat gebruiken.

Je krijgt na iedere les informatie mee en ook wat huiswerk zodat je tijdens de cursusweken (4 lessen, dus 4 weken) helemaal ondergedompeld wordt in de letters :). Je gaat anders kijken!

Ik geef in november nog een cursus Handlettering maar die zit al helemaal vol dus wil je een keer meedoen dan is begin volgend jaar jouw kans! Om op de hoogte te blijven kun je me een email sturen (info@helene-illustraties.nl), dan zet ik je op de interesselijst (je zit nog nergens aan vast!).

Zodra ik de data van de nieuwe cursus weet, stuur ik je een berichtje zodat je op dat moment kunt beslissen of je mee komt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.