Lekkere Recepten Tekenen

Lekkere Recepten Tekenen

Lekkere recepten tekenen in de studio van Yoga-Surya, een heerlijk rustige plek voor een tekenworkshop!

Lekkere Recepten Tekenen
En natuurlijk heb ik ook weer wat lekkers gemaakt: vanille-kersen cake en walnoot-, marshmallow-, fruitrotsjes!

Hier worden natuurlijk vooral yogalessen gegeven maar zo één keer per maand huur ik de ruimte voor een tekenworkshop (Handlettering, Recept Tekenen, Ecoline, Mini-Tekencursus, etc.).

Vandaag, zaterdag 17 juni gaf ik in deze ruimte een workshop Recept Tekenen, zo leuk om te doen :).  En ik ben nu ook gelijk weer een aantal lekkere recepten rijker! Zoals een recept voor Zomerkoninkjes Tiramisu, een Pompoenbrood en een Spinazie-quiche.

Hieronder zie je de prachtige resultaten van deze middag (met een actie-foto van iedere deelneemster). Vind je dit ook leuk? Kijk ook eens op de pagina Recept Tekenen van deze website voor de data na de zomer. Er is nu nog volop plek!

2 gedachten over “Lekkere Recepten Tekenen

  1. De workshop was een verjaardagscadeau voor mijn zusje. Wat een gezellige en creatieve middag hebben we gehad! Met de prachtige voorbeelden en hulp van Hélène hebben we ons favoriete recept uitgetekend. Aan het eind van de workshop zijn we helemaal happy met een mooi ingelijst recept en een goodie bag naar huis gegaan. Een aanrader!

    1. Hallo Martina,

      Dankjewel voor het leuke berichtje!Ik hoop dat je zusje veel leuke tips heeft gehad en dat nog verder gaat met tekenen (en jij natuurlijk ook ;)).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.