Mijn winkel

Mijn winkel

Hieronder vind je een overzicht van de leuke boeken die ik geïllustreerd heb! Kookboekjes met getekende recepten, maar ook de prentenboeken die ik in 2018 gemaakt heb samen met een opdrachtgever die de teksten verzorgde. Genoemde prijzen zijn trouwens exclusief verzendkosten.

Mijn winkel
€ 6,95

Kleur-Kookboekje – € 6,95
Een superleuk kookboekje met 13 zwart/wit recepten om zelf in te kleuren!
Het boekje heeft een A5 formaat, is uitgevoerd in zw/w met stevige bladzijden .
Transparante omslag in een ringbandje.
Bestellen: info@helene-illustraties.nl

mijn winkel
€ 9,95

Kookboekje – € 9,95
Nog zo’n leuk kookboekje. De 19 recepten in dit boekje zijn al ingekleurd door mij. Het boekje heeft een A5 formaat, is uitgevoerd in full colour met stevige bladzijden.
Transparante omslag in een ringbandje.
Bestellen: info@helene-illustraties.nl

€ 12,95

Prentenboek Mila op reis – Mexico – € 12,95
Een leuk en handzaam voorlees-boekje voor iedereen die met kleine kinderen naar Mexico gaat (of in de toekomst van plan is te gaan).
De tekst is geschreven door Astrid Olyslagers. Het boekje is uitgegeven door Riksja Travel waar Astrid zelf werkzaam is en heeft een A5 formaat. Een voorleesboekje voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Te bestellen door een e-mail naar mij te sturen: info@helene-illustraties.nl


mijn winkel
€ 12,95

Prentenboek Kroelmajoor kan niet slapen – € 12,95
Kleurrijk A4 prentenboek ‘Kroelmajoor kan niet slapen’ om lekker knus uit voor te lezen (ISBN 978-90-818194-8-0).
Kroelmajoor is een jongetje die niet kan slapen. Samen met zijn vriendjes Kaketoe en Paard gaat hij op zoek gaat naar knuffels en kusjes. Onderweg ontmoet hij allerlei kleurrijke personen ! Te bestellen via de website van Caroline Melissant.