Workshop Mindful Walk and Draw

Workshop Mindful Walk and Draw

Nieuw datum in 2018

Verzamelen in de workshopruimte aan de Willem Marisrade 2a in Capelle a/d IJssel. Van daaruit maken we een wandeling in het nabijgelegen Schollebos in Capelle a/d IJssel.

Workshop Mindful Walk & DrawEen heerlijk rustgevende, creatieve workshop in de natuur!

Wat ga je doen? Samen met Ilona (Mindful Walk en Run) en Hélène (Hélène Peters Illustraties) ga je een mindful wandeling met verschillende oefeningen in het nabij gelegen Schollebos maken. Tijdens deze wandeling krijg je de tijd om takjes, stenen, bladeren, elsenpropjes, stenen of wat je ook maar mooi vindt, mee te nemen. Zet je zintuigen dus open en kijk goed naar alle vormen en structuren die je tijdens de tocht tegenkomt (heel mindful!).

Na afloop van de wandeling ga je met je meegenomen voorwerpen in de gezellige workshopruimte een mooie collage-tekening maken met (kleur)potlood, fineliner en waterverf. Heerlijk rustgevend om te doen en tekenervaring is niet nodig! Want niets is fout, alles is goed :)!

Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie en thee (met iets lekkers, zelfgemaakt!) bij de start en tijdens de tekenworkshop. Een heerlijke middag voor jezelf waarbij je naar huis gaat met een mooie natuurtekening (inclusief lijstje) als herinnering!

€ 42,50

Per persoon, inclusief alle materialen, begeleiding, koffie, thee, iets lekkers en een kleine goodybag!

Schrijf je in door een email te sturen naar info@helene-illustraties.nl of info@sensiz.nl o.v.v. workshop Mindful Walk and Draw.