Mini-Tekencursus 1

Mini-Tekencursus 1

Mini-Tekencursus 1Nog geen data bekend

Misschien is de Mini-Tekencursus 2 wat voor je? De volgorde waarin je mijn cursussen doet maakt namelijk niet uit.

120,-

4 lessen, inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. En gezelligheid, dat ook natuurlijk!

Wil je meedoen?
Schrijf je in via email: info@helene-illustraties.nl, o.v.v. Mini-Tekencursus 1.  Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Wat ga je doen tijdens deze Mini-Tekencursus van 4 lessen? Je gaat aan de slag met diverse materialen van potlood tot ecoline en je leert door middel van verschillende kleine ontspannende oefeningen de materialen beter kennen. Tijdens iedere les krijg je een opdracht die je op mooi papier kunt uitwerken.  De cursus is voor zowel beginners als voor wat meer gevorderden.

Les 1 Kies een foto van een landschap en werk deze uit in eeMini-tekencursus 1n lijnentekening met potlood, fineliner en kleurpotlood. Ik heb er een leuk filmpje van gemaakt op You Tube.

Les 2Mni-tekencursus 1
Maak een collage van spullen (kookspullen, natuurspullen, kleding, je mag het zelf weten!)

Les 3
Geïnspireerd door tal van foto’s van kastelen en mooie huizen teken je met fineliner en houtskool droomkasteeltjes. Mini-Tekencursus 1

Les 4
Ecoline! Je gaat mooie, sprookjesachtige landschapjes tekenen, nat in Mini-Tekencursus 1nat werken en druppels blazen op ansichtkaartformaat. En het leuke is: je kunt ze ook echt versturen want op de achterkant is er plek voor een adres.

De verschillende Mini-Tekencursussen kunnen los van elkaar in willekeurige volgorde gevolgd worden, het is dus niet noodzakelijk om eerst deel 1 te doen en daarna deel 2.