Mini-Tekencursus 2

Mini-Tekencursus 2

Mini-Tekencursus 2

Nieuwe datum volgt in 2019. Misschien is de Mini-Tekencursus 3 wat voor je? De volgorde waarin je mijn cursussen doet maakt namelijk niet uit.

€ 120,-

voor 4 lessen per persoon, inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers, (zelfgemaakt).

Wil je meedoen?
Schrijf je in via email: info@helene-illustraties.nl ov.v. Mini-Tekencursus 2 en de datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Wat ga je doen tijdens deze Mini-Tekencursus van 4 lessen? Iedere les ga je aan de slag met een ander materiaal en maak je een werkstuk af. Eerst start je met wat ontspannende oefeningen, daarna ga je aan het werk met de opdracht op mooi papier. In deze mini-cursus werken we ook weer met potlood, fineliner en ecoline maar ook met oliepastel. We maken o.a. vlekfiguren,  een patroon en iets met oliepastel gecombineerd met papier. Kort filmpje op YouTube!

Les 1  Patronen en structuren tekenen met potlood en fineliner (Zendala).Mini-Tekencursus 2

Les 2 Papierdier – met papier, gesso, waterverf en fineliner teken je je eigen fantasiedierMini-Tekencursus 2

Les 3 Vlekfiguur – ontdek leuke figuren (abstract of realistisch) in foto’s van structuren en vlekken. Ook een inpiratie-opdracht!Mini-Tekencursus 2

Mini-Tekencursus 2

Les 4 Oliepasteldier – met oliepastel, papier, fineliner, kleurpotlood  en een mal maak je een lief dierenschilderijtje.

De verschillende Mini-Tekencursussen kunnen los van elkaar en in willekeurige volgorde gevolgd worden, het is dus niet noodzakelijk om eerst deel 1 te doen en daarna deel 2.

Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor mijn maandelijkse nieuwsbrief! Stuur een email naar info@helene-illustraties.nl