Mini-Tekencursus 2

Mini-Tekencursus 2

Nieuwe datum na de zomer
Mini-Tekencursus 2Beatrijsstraat 70c, Rotterdam

Tekenervaring is absoluut niet nodig, deze tekencursus is vooral een leuke en gezellige manier om je creativiteit te ontwikkelen.

Wat ga je doen tijdens deze Mini-Tekencursus van 4 lessen?

Kort filmpje op YouTube!

Iedere les ga je aan de slag met een ander materiaal en maak je een werkstuk af. Eerst start je met wat ontspannende oefeningen, daarna ga je aan het werk met de opdracht op mooi papier. In deze mini-cursus werken we ook weer met potlood, fineliner en ecoline maar ook met oliepastel. We maken o.a. vlekfiguren,  een patroon en iets met oliepastel gecombineerd met papier.

Les 1  Patronen en structuren tekenen met potlood en fineliner (Zendala).Mini-Tekencursus 2

 

Les 2 Papierdier – met papier, gesso, waterverf en fineliner teken je je eigen fantasiedierMini-Tekencursus 2

Les 3 Vlekfiguur – ontdek leuke figuren (abstract of realistisch) in foto’s van structuren en vlekken. Ook een inpiratie-opdracht!
Mini-Tekencursus 2

Les 4 Oliepasteldier – met oliepastel, papier, fineliner, kleurpotlood  en een mal maak je een lief dierenschilderijtje.
Mini-Tekencursus 2

€ 120,-

voor 4 lessen per persoon, inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers, (zelfgemaakt).

 

De Mini-Tekencursussen 1 en 2 kunnen in willekeurige volgorde gevolgd worden, het is dus niet noodzakelijk om eerst deel 1 te doen en daarna deel 2.

Wil je meedoen?

Schrijf je in via email: info@helene-illustraties.nl ov.v. Mini-Tekencursus 2 en de datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.