Mini-Tekencursus 3

Mini-Tekencursus 3

Nieuwe datum in 2019!

Workshopruimtes in Rotterdam en Capelle

Misschien is de Mini-Tekencursus 2 wat voor je? De volgorde waarin je mijn cursussen doet maakt namelijk niet uit.

€ 120,-

Per persoon, voor 4 lessen, inclusief alle materialen, koffie, thee en iets lekkers, (zelfgemaakt).

De nummering zou het wel zeggen maar echt een vervolg is het niet! Je kunt eerst de Mini-Tekencursus 3 volgen en daarna Mini-Tekencursus 2 of Mini-Tekencursus 1, of een andere volgorde, dat kan allemaal!

Wil je meedoen?

Schrijf je in via email: info@helene-illustraties.nl ov.v. Mini-Tekencursus 3 en de datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Ook in deze cursus ga je iedere les aan de slag gaat met een nieuwe opdracht. Thuis kun je dan eventueel je werk afmaken. Per les start je eerst met wat ontspannende oefeningen, daarna ga je aan het werk met de opdracht op mooi papier.

Mini-tekencursus 3Les 1
Aan de slag met mini-plantjes! Op A5 formaat teken je cactusjes, vetplantjes en hangplantjes in een mooie compositie. Leuk om thuis in een lijstje aan de muur te hangen! Je gaat werken met aquarelverf, kleurpotlood en inkt- en aquarelpotloden. Kijk wat je zelf het lekkerst vindt om mee te werken.

Mini-tekencursus 3

Les 2
Ook deze keer zijn het planten waar het om draait! En, om precies te zijn,  de grote bladeren van oerwoudplanten zoals de gatenplant en de skeletplant of olifantsoor. Dit is een mooie oefening met aquarelverf en ook hier werk je e.e.a. bij met kleurpotlood.

Mini-Tekencursus 3

Les 3
Vlekvogels! Ja, je leest het goed! Maak wat (gerichte) vlekken met ecoline of aquarelverf en haal er een vogel uit (of meerdere). Omringd door takken, bladeren en bloemen wordt dit een mooi werkstuk.

Les 4Mini-Tekencursus 3
Een bijzondere les waarbij je aan de slag gaat met Chinese inkt en penseel. Het onderwerp is klassiek, namelijk Chinese Bamboe. Ik ga je het e.e.a. uitleggen over deze Chinese manier van schilderen (heel meditatief) en ik hoop dat jullie tot verrassende resultaten komen! En misschien wordt dit wel het begin van een nieuwe serie lessen :).

Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor mijn maandelijkse nieuwsbrief! Stuur een email naar info@helene-illustraties.nl