Mini-Tekencursus 1 in Rotterdam

Mini-Tekencursus 1 in Rotterdam

Mini-Tekencursus 1Wauw, dat is snel voorbij gegaan! Gisteren alweer de laatste les van de Mini-Tekencursus 1 gegeven. Lekker spatten en vlekken maken met Ecoline!

Er zijn prachtige mini-schilderijtjes gemaakt! Je hebt er niet veel voor nodig: wat aquarelpapier, een kwastje, kleurpotloden of gekleurde fineliners en water natuurlijk. Je kunt ook leuke postkaartblokjes kopen, zodat je je schilderijtje gelijk naar iemand toe kan sturen. Leuk voor Valentijn!

Hoe doe je dat? Je maakt vlekken die je later uitwerkt in landschappen of je schrijft een mooi gedichtje op een vlekken-achtergrond. En misschien heb je nog een gedroogde bloem liggen… plak ‘m met washitape op de kaart waarbij je de achtergrond hebt bewerkt met Ecoline en daarna kun je de kaart verder afwerken met fineliners of kleurpotlood. Ideeën genoeg!

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor één van mijn Ecoline workshops. Ik geef er één op 20 februari in Rotterdam en één op 17 maart in Capelle a/d IJssel. Meer info op de pagina Ecoline van deze website.

Of je komt gezellig meedoen met de eerstvolgende Mini-Tekencursus. De volgorde is niet belangrijk, je kunt ze door elkaar heen doen.

De eerstvolgende Mini-Tekencursus die ik geef is in april (zaterdagmiddag 3 tot en met 24 april). Meer info hierover op de pagina Mini-Tekencursus 3 van deze pagina. In deze cursus werk ik veel met inkt en aquarelverf!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.