Mixed-Tekencursus-1

Mixed-Tekencursus-1

Zaterdagmiddagen van 14 januari t/m 18 februari 2023 – VOL
13.30-16.00

€ 255,- p.p.

Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers.

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Wil je op de hoogte blijven van de cursusdatums? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief dan weet je het als eerste. Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl en ik zet je op de verzendlijst!

Inhoud Mixed-Tekencursus-1

Veel verschillende opdrachten met uiteenlopende materialen zoals bijvoorbeeld een Art Nouveau stijl tekening met fineliners op A6 formaat, een vaas met bloemen met aquarelverf (laag over laag) of krokussen en hyacinten met Ecoline Brushpennen (in het najaar is het onderwerp paddenstoelen!), maar bijvoorbeeld ook een opdracht waarbij je een voorwerp uit de natuur zo realistisch mogelijk natekent met potlood.
Er is trouwens ook al een Mixed-Tekencursus-2, beide cursussen zijn los van elkaar te volgen, alhoewel sommige onderwerpen in een andere vorm terugkomen. Je kunt de opdrachten in je eigen tempo uitwerken maar meestal gaat de groep toch aardig gelijk op.
Na afloop van de les kun je je tekening mee naar huis nemen om ‘m daar verder af te maken of je gebruikt alleen deze woensdagochtenden bij de Tekenschool aan de Rotte om lekker te tekenen. Heerlijk toch?

Voor wie zijn de Mixed-Tekencursussen?

-voor iedereen met een beetje tekenervaring
-voor iedereen die thuis niet toekomt aan tekenen
-voor iedereen die verder wil oefenen en materialen wil uitproberen.
-voor iedereen die geïnspireerd wil worden door allerlei opdrachten
-voor iedereen die het lastig vind om te beginnen met tekenen… en wat teken je dan?
-voor iedereen die een gezellige, ontspannen ochtend wil hebben!

In al deze gevallen zijn de Mixed-Tekencursussen precies wat voor jou! ‘Mixed’ omdat je gedurende deze cursus gaat werken met allerlei verschillende materialen: potlood, kleurpotlood, aquarelverf, Ecoline, Ecoline Brushpennen, fineliners en nog veel meer. Maar ook ‘Mixed’ omdat ik zorg voor veel verschillende, leuke, inspirerende opdrachten. Als je meer wil weten over de 2e Mixed-Tekencursus ga je naar mijn websitepagina Mixed-Tekencursus-2.

Inschrijven Mixed-Tekencursus-1

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl ovv Mixed Tekencursus-1, waarna je een bevestiging van deelname ontvangt. De cursusprijs is inclusief het gebruik van alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.

Meer weten over alle andere tekenworkshops en -cursussen die ik geef in mijn sfeervolle locatie langs De Rotte? Op de homepagina van deze website vind je het overzicht.

Werk deelnemers