Mixed-Tekencursus in Rotterdam

Mixed-Tekencursus in Rotterdam

Woensdagochtenden van 19 januari t/m 23 februari 2022 – VOL
10.00- 12.30

€ 235,- p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers. Mocht je bij aanvang van de cursus al weten dat je 1 of 2 lessen niet aanwezig kunt zijn en je geeft dat door bij je aanmelding, dan maak ik een aangepast cursusbedrag voor je.

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Wil je op de hoogte blijven van de cursusdatums? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief dan weet je het als eerste. Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl en ik zet je op de verzendlijst!

Waarom de Mixed-Tekencursus in Rotterdam?

  • Je tekent thuis af en toe, maar je wil nog veel meer tijd om te tekenen
  • Je zoekt een tekencursus waarbij je op je eigen tempo kunt werken
  • Je wil graag geïnspireerd worden door een opdracht omdat je nooit weet wat je nou eigenlijk moet tekenen
  • Je wil graag ervaring opdoen met verschillende materialen zodat je erachter komt wat je het liefste doet
  • Je bent op zoek naar een tekencursus waarin je lekker veel kunt oefenen en je je tekenvaardigheden verder kunt ontwikkelen
  • Je hebt al één of meer tekenlessen bij mij gevolgd en je bent enthousiast geworden


In al deze gevallen is deze Mixed-Tekencursus precies wat voor jou! ‘Mixed’ omdat je gedurende deze cursus gaat werken met allerlei verschillende materialen: potlood, kleurpotlood, aquarelverf, Ecoline, Ecoline Brushpennen, fineliners en nog veel meer. Maar ook ‘Mixed’ omdat ik zorg voor veel verschillende, leuke, inspirerende opdrachten.

Voor wie?

Deze Mixed-Tekencursus is voor iedereen met een beetje tekenervaring. Iedereen die al 1 of meerdere cursussen bij mij (of ergens anders) gevolgd heeft. Voor iedereen die verder oefenen en materialen wil uitproberen. En voor iedereen die geïnspireerd wil worden dmv opdrachten om daarna prachtige tekeningen te maken in een eigen stijl. En dat lukt alleen maar door veel te oefenen en uit te proberen. 

Houd de inspiratie en het enthousiasme dat je voelde tijdens de eerder gevolgde tekenworkshop of -cursus vast door mee te doen met de Mixed Tekencursus. Werk je ideeën verder uit en, ook belangrijk, werk in je eigen tempo. Het kan tijdens deze cursus zo zijn dat iedereen met een andere opdracht bezig is.

Wat teken je dan?

Voor deze lessen heb ik een aantal opdrachten voorbereid. Tijdens de eerste les leg ik deze opdracht aan alle deelnemers uit. Vervolgens ga je aan de slag en ik adviseer en help je bij de uitvoering als je dat nodig hebt. Ben je klaar, dan heb ik een nieuwe opdracht voor je. Het kan zo zijn dat je een hele les bezig bent met schetsen en ideeën verzinnen om pas tijdens de 2e les aan de slag te gaan met de opdracht. Een voorbeeld van een opdracht zou kunnen zijn: Art Nouveau stijl tekening met fineliners, aquarelverf en kleurpotloden op A6 formaat, 9 mini-schilderijtjes met Aquarelverf of Ecoline en werk laag over laag of schilder een vaas met bloemen in aquarel.

Inschrijven Mixed-Tekencursus in Rotterdam

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl ovv Mixed Tekencursus in Rotterdam, waarna je een bevestiging van deelname ontvangt. De cursusprijs is inclusief het gebruik van alle materialen, koffie, thee en wat lekkers.

Meer weten over alle andere tekenworkshops en -cursussen die ik geef in mijn sfeervolle locatie langs De Rotte? Op de homepagina van deze website vind je het overzicht.

Werk deelnemers