Nieuw jaar, nieuwe creatieve kansen!

Nieuw jaar, nieuwe creatieve kansen!

Nieuw jaar, nieuwe creatieve kansen en mogelijkheden om mee te doen met één van mijn tekenworkshops of -cursussen in Rotterdam en soms in Capelle a/d IJssel!

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Maak wat tijd vrij om ontspannen bezig te zijn met aquarelverf, kleurpotlood, oliepastel, ecoline en nog veel meer. Lekker een middag of avondje voor jezelf. Echt, je gaat geïnspireerd naar huis!

Wat voor een soort workshops geef ik dan precies? Het gaat o.a. om workshops Recept Tekenen, Handlettering, Kruiden Tekenen maar ik geef ook een aantal korte tekencursussen van 4 lessen, lekker overzichtelijk :). Of wat denk je van een leuke workshop inclusief lekkere high-tea? Kijk voor het aanbod tot en met april op de pagina agenda van deze website.

Enne, neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina, of…. nog beter, geef je op voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste informatie.

Oh ja,  aanstaande zaterdag geef ik de workshop Feel Good Poster met high-tea en er zijn nog een paar plekjes vrij! Kom je meedoen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.