Online tekencursussen

Online tekencursussen

Naast mijn tekenlessen bij Tekenschool aan de Rotte, kun je ook online tekencursussen bij mij volgen. Voor iedereen die te ver weg woont om naar de Tekenschool toe te komen of als een cursus of workshop vol zit en je toch graag mee wil doen!

Je kunt deze online cursussen bestellen op de website van de TuinClub.
Na je bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging en een link van de Tuin Club, om de cursus te starten van de Tuin Club. Let op: deze kan in je spambox terecht komen!

Tekencursus Vogel

Meer weten over deze online tekencursus?
Kijk op de website van de Tuin Club
voor alle informatie en inschrijven!

Tekencursus Cactus

Leuke aanbieding! 
Kijk snel op online cursus cactus inclusief
het basis tekenpakket.

Tekencursus Klaproos en Viooltje

Leuke aanbieding! 
Bestel de  cursus inclusief het tekenpakket tegelijk
en je krijg een leuke korting!

Mijn online tekencursussen kun je vinden op de website van de Tuin Club, een platform waarop je in de toekomst allerlei workshops en cursussen kunt vinden over natuur en groen. Zoals mijn tekencursussen, maar ook andere creatieve cursussen die met natuur te maken hebben.

Als je via mijn website op dit platform terecht komt ontvang je de bevestiging van je deelname met een link naar de cursusomgeving van info@tuin.club (kan in je spambox terecht komen!). Ook de betaling van je deelname gaat via dit platform.
Uiteraard kun je, als je bijvoorbeeld vragen hebt over de lesstof of iets wil weten over de materialen, ook met mij contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dat kan op mijn homepage, en ik houd je op de hoogte.