Online tekencursussen

Online tekencursussen

Naast mijn tekenlessen bij Tekenschool aan de Rotte, kun je ook online tekencursussen bij mij volgen. Leuk, leuk! Voor iedereen die te ver weg woont om naar de Tekenschool toe te komen of als een cursus of workshop vol zit en je toch graag mee wil doen!

Mijn online tekencursussen kun je vinden op de website van de Tuin Club, een platform waarop je in de toekomst allerlei workshops en cursussen kunt vinden over natuur en groen. Van rondleidingen tot tekencursussen.
Als je via mijn website op dit platform terecht komt ontvang je de bevestiging van je deelname van info@tuin.club. Ook de betaling van je deelname gaat via dit platform.
Uiteraard kun je, als je bijvoorbeeld vragen hebt over de lesstof of iets wil weten over de materialen, ook met mij contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl.

Tekencursus Cactus

Leuke aanbieding! 
Kijk snel op online cursus inclusief het basis tekenpakket.

Online tekencursus en workshop

Tekencursus Klaproos en Viooltje

Leuke aanbieding! 
Bestel cursus inclusief het tekenpakket tegelijk en je krijg een leuke korting!

Online tekencursus Klaproos

En hier blijft het niet bij! Ik ga nog meer online tekencursussen ontwikkelen zoals bijvoorbeeld Vogels Tekenen en Kruiden Tekenen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dat kan op mijn homepage, en ik houd je op de hoogte.