Over mij

Over mij

Over Mij

Even een klein stukje tekst over mij en een fotootje, dan weet je wie ik ben.

Ik hou van potlood, papier, fineliners, ecoline en waterverf!!

Daarmee teken ik o.a. recepten en quotes (Handlettering),  kruiden en wilde planten. Ik geef ook workshops: Handlettering, Recept Tekenen, Ecoline mini-schilderijtjes, Kruiden Tekenen, 3 Mini-Tekencursussen en een cursus Handlettering (4 lessen per cursus). Waar doe ik dat?  In Rotterdam Centrum, Capelle aan den IJssel, bij Restaurant Westerkaatje in Rotterdam en bij Rotterdamse Munt in Rotterdam-Zuid. Ook geef ik samen met Laura van Tekenpraktijk Turkoois een aantal speciale workshops met high-tea (door ons zelfgemaakte lekkernijen!). Meer informatie over de verschillende workshopdata vind je op deze site of op mijn Facebook-pagina.

Ik werk klein (maximaal op A4 formaat), en ik hoop dat je met name veel inspiratie opdoet tijdens mijn lessen (en dat je met iets moois naar huis gaat natuurlijk!). Gezelligheid, dat is ook erg belangrijk!

Mijn lessen beginnen altijd met een paar oefeningen met het materiaal. Daarna ga je zelf verder met de opdracht waarvoor je ongeveer 1,5 à 2 uur de tijd hebt. Ik geef les in kleine groepjes van 6 tot max 10 deelnemers zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende gelegenheid is voor iedereen om vragen te stellen. En…… er is altijd koffie, thee en iets lekkers (zelfgemaakt). De prijs is inclusief alle materialen. Wil je meer informatie over mijn lessen? Stuur me dan even een email: info@helene-illustraties.nl.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina

En natuurlijk kun je me ook voor illustratie-opdrachten inhuren! Prijs in overleg, uurtarief € 45,-.