Over mij

Over mij

Even een klein stukje tekst over mij. Ik hou van potlood, papier, fineliners, ecoline en waterverf!! Daarmee teken ik o.a. recepten en quotes (Handlettering),  kruiden en wilde planten. Ik geef hierin ook workshops Handlettering, Recept Tekenen, Ecoline, Kruiden Tekenen en mini-tekencursussen (max 4 lessen). Waar doe ik dat?  In Rotterdam Centrum, Crooswijk en Capelle aan den IJssel. Meer informatie over de verschillende workshopdata vind je op deze site of op mijn Facebook-pagina.

Ik werk klein (maximaal op A4 formaat). En ik hoop dat je met name veel inspiratie opdoet tijdens mijn lessen (en met iets moois naar huis gaat natuurlijk!). Gezelligheid, dat is ook erg belangrijk!

Mijn lessen beginnen altijd met een paar oefeningen met het materiaal. Daarna ga je zelf verder met de opdracht waarvoor je ongeveer 1,5 uur de tijd hebt. Ik geef les in kleine groepjes van 6 tot 10 deelnemers en er is altijd koffie, thee en iets lekkers (meestal zelfgemaakt). De prijs is inclusief alle materialen. Wil je meer informatie over mijn lessen? Stuur me dan even een email: info@helene-illustraties.nl.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina

En natuurlijk kun je me ook voor illustratie-opdrachten inhuren! Prijs in overleg.

Over mij