Over mij

Over mij

Hi! Ik ben Hélène Peters, geboren en getogen in Rotterdam en ik teken en schilder al mijn hele leven.

En ik hou vooral van potlood, papier, fineliners, Ecoline en aquarelverf (en een mix daarvan)! Daarmee teken ik o.a. recepten, kruiden en wilde planten en van alles met Ecoline. Ook voor Handlettering kun je bij mij terecht.

Sinds een aantal jaren geef ik workshops en tekencursussen omdat ik het leuk vind om al mijn kennis te delen en mijn deelnemers weer het plezier in tekenen en creeëren mee te geven. Even een middag of avond tijd voor jezelf. En, sinds november 2018 geef ik deze tekenlessen bij de Tekenschool aan de Rotte in Rotterdam. Een super-inspirerende locatie!

De cursussen die ik aanbied bestaan meestal uit 4 lessen omdat ik zelf ook niet hou van wekenlange cursussen. Ik hou het graag afwisselend en ik zorg dat je altijd met een leuk resultaat naar huis gaat. En met een hoofd vol inspiratie en ideeën.

over mij

De lessen beginnen altijd met een paar tekenoefeningen. Daarna ga je zelf verder met de opdracht waarvoor je ongeveer 1,5 à 2 uur de tijd hebt. Ik geef les in kleine groepjes van 6 tot max 8 deelnemers zodat iedereen persoonlijke begeleiding krijgt en er voldoende gelegenheid is voor iedereen om vragen te stellen. Ik help je graag!
En…… er is altijd koffie, thee en iets lekkers (zelfgemaakt). De prijs is inclusief alle materialen. Wil je meer informatie over mijn lessen? Stuur me dan even een email: info@helene-illustraties.nl.

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina

over mij