Prentenboek Kroelmajoor kan niet slapen

Prentenboek Kroelmajoor kan niet slapen

Alle illustraties voor het prentenboek ‘Kroelmajoor kan niet slapen…. ‘ zijn inmiddels bij de vormgever en ik heb al een eerste proef gezien. Na de aanpassingen gaat het boekje naar de drukker dus over een week of 3…….
Pfff… ik ben zo beniewd hoe het boekje voelt als ik het straks in handen heb! Het formaat is A4 en volledig full colour! Wat wil je nog meer?
I keep you posted! Oh ja, op de pagina Kroelmajoor van deze website staat nog wat extra informatie over het boek!

BESTELLEN?

En, zou je graag zo’n mooi prentenboek willen hebben? Laat het me dan weten dan zet ik je op de verzendlijst zodat je dit mooie, kleurrijke voorleesboek automatisch toegestuurd krijgt. Het prentenboek kost € 14,95 exclusief verzendkosten.
Stuur een email naar info@helene-illustraties.nl om je bestelling nu te plaatsen!

Op mijn You Tube kanaal staat een leuk filmpje. Check it out!
FILMPJE KROELMAJOOR

Prentenboek Kroelmajoor kan niet slapen

 

 

 

 

 

 

 

Kroelmajoor op de computer van de scanner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.