Prentenboek Kroelmajoor

Prentenboek Kroelmajoor

Het gaat nu opschieten! De eerste proef is door ons bekeken, er is nog een laatste illustratie door mij gemaakt die door de vormgever in het boekje gevoegd moet worden, en dan….. naar de drukker! De verwachting is dat het boekje (A4 formaat) eind september besteld kan worden. Supergaaf!

Meer over de prijs van het boekje en de precieze bestelinformatie binnenkort op deze pagina.

Even wat achtergrondinformatie. Sinds september 2017 ben ik bezig met illustraties voor het prentenboek Kroelmajoor.

Het wordt een superkleurrijk boek voor kleine kinderen (meisjes en jongens) van 0 – 6 jaar om voor te lezen voor het slapen. Het idee en alle tekstjes zijn van Caroline Melissant van INZee Communicatie & Trends en ik heb alle (11) illustraties gemaakt.

Kroelmajoor heeft ook een eigen Facebookpagina! Volg Kroelmajoor en blijf op de hoogte. Ik post verschillende filmpjes over de voortgang op deze Facebookpagina, dus ik raad je aan om zeker even te kijken!

Filmpje op You Tube!

Waar gaat het verhaal eigenlijk over? 

De hoofdpersoon is Kroelmajoor, een jongetje in pyama met daaroverheen een uniformjasje. Samen met zijn 2 vriendjes Kaketoe en Paard gaat hij op zoek gaat naar knuffels en kusjes om beter in slaap te kunnen vallen. En hij ontmoet van allerlei personen die hem daarbij proberen te helpen.

Met welke materialen werk ik?

Ik teken de illustraties op A3 papier waarbij ik de basis opzet met aquarelverf. Als alles droog is werk ik de illustratie verder af met kleurpotloden om meer diepte en levendigheid te krijgen.