Prentenboek Kroelmajoor

Prentenboek Kroelmajoor

Prentenboek KroelmajoorSuper kleurrijk prentenboek ‘Kroelmajoor kan niet slapen’ om lekker knus uit voor te lezen (ISBN 978-90-818194-8-0).

Nu in de winkels èn online te koop voor € 12,95 (exclusief verzendkosten)! Leuk Kerstkado!

Online:
caroline@trendsinzee.nl
www.bol.com

Boekwinkels:
Bosch & De Jong, Veerlaan 19d, Rotterdam
Bruna, Hoenderdijk 19, Ouddorp
The ReadShop, Dorpsplein 20, Rockanje
De Wieringer Boekhandel, Kerkplein 27, Hippolytushoef

Prentenboek Kroelmajoor

Een prachtig boek voor kinderen van 0 – 6 jaar om uit voor te lezen voor het slapengaan. De tekst is geschreven door Caroline Melissant van INZee Communicatie & Trends (ook de uitgever) en haar zoontje Carsten stond model voor Kroelmajoor.

Kroelmajoor heeft ook een eigen Facebookpagina! Volg Kroelmajoor en blijf op de hoogte. Er staan een heleboel foto’s en filmpjes op van ‘the making of’, dus ik raad je zeker aan om even te kijken!

Prentenboek Kroelmajoor


Waar gaat het verhaal over? 

De hoofdpersoon is Kroelmajoor, een jongetje in pyama met daaroverheen een uniformjasje. Samen met zijn 2 vriendjes Kaketoe en Paard gaat hij op zoek gaat naar knuffels en kusjes om beter in slaap te kunnen vallen. En hij ontmoet van allerlei personen die hem daarbij proberen te helpen.

Filmpje op You Tube!

Met welke materialen werk ik?

Ik heb de illustraties gemaakt met aquarelverf op glad aquarelpapier (A3 formaat). Daarna heb ik de details verder uitgewerkt met kleurpotloden om meer diepte en levendigheid te krijgen. Het formaat van het prentenboek is A4 staand en het is in full colour gedrukt.