Prentenboek Kroelmajoor

Prentenboek Kroelmajoor

Prentenboek Kroelmajoor kan niet slapen!

Prentenboek Kroelmajoor

Een superkleurrijk boek voor kinderen van 0 – 6 jaar om uit voor te lezen voor het slapengaan. De tekst is geschreven door Caroline Melissant van INZee Communicatie & Trends (ook de uitgever) en haar zoontje Carsten stond model voor Kroelmajoor.

Kroelmajoor heeft ook een eigen Facebookpagina! Volg Kroelmajoor en blijf op de hoogte. Er staan een heleboel foto’s en filmpjes op van ‘the making of’, dus ik raad je zeker aan om even te kijken!

Prentenboek Kroelmajoor

Waar gaat het verhaal over? 

De hoofdpersoon is Kroelmajoor, een jongetje in pyama met daaroverheen een uniformjasje. Samen met zijn 2 vriendjes Kaketoe en Paard gaat hij op zoek gaat naar knuffels en kusjes om beter in slaap te kunnen vallen. En hij ontmoet van allerlei personen die hem daarbij proberen te helpen.

Filmpje op You Tube!

Met welke materialen werk ik?

Ik heb de illustraties gemaakt met aquarelverf op glad aquarelpapier (A3 formaat). Daarna heb ik de details verder uitgewerkt met kleurpotloden om meer diepte en levendigheid te krijgen. Het formaat van het prentenboek is A4 staand en het is in full colour gedrukt.

Wat kost het boekje?

Het boekje kost € 14,95 (exclusief verzendkosten) en je kunt het bij mij bestellen (info@helene-illustraties.nl). Ik zorg ervoor dat je bestelling op de juiste plek komt.