Prentenboek Mila op reis – Mexico

Prentenboek Mila op reis – Mexico

Prentenboek Mila op reis – Mexico!

Prentenboek Mila op reis - Mexico

Het boekje gaat volgende week naar de drukker en de verwachte levertijd is begin november.

De tekst is geschreven door Astrid Olyslagers.  Zij weet alles van Mexico en is er zelf met haar eigen jonge kinderen ook geweest zodat zij precies weet wat leuk (en haalbaar) is om te doen. Het boekje wordt uitgegeven door Riksja Travel waar Astrid zelf werkzaam is.

Waar gaat het verhaal over?

Mila is een meisje met een roze koffer en zij verkent op iedere pagina een deel van Mexico. Het is een perfect boekje om (kleine) kinderen voor te bereiden op een grote reis, in dit geval dus Mexico. Het staat vol met kleurrijke illustraties en alle highlights van Mexico worden genoemd. En wie weet, misschien gaat Mila in de toekomst wel meer reizen maken….

Met welke materialen werk ik?

Alle illustraties voor dit boekje zijn gemaakt met Ecoline (gekleurde inkt) op glad aquarelpapier (A3 en A5 formaat). Daarna heb ik de afwerking en kleine details gemaakt met kleurpotloden. Het boekje is gedrukt op A5 formaat (liggend) en full colour.

Wat kost het boekje?

Het boekje kost € 12,95 (exclusief verzendkosten) en je kunt het bij mij bestellen (info@helene-illustraties.nl). Ik zorg ervoor dat je bestelling op de juiste plek komt.