Quotes tekenen met mooie letters

Quotes tekenen met mooie letters

Yeah! Gisteravond zijn er weer mooie quotes getekend. In een korte tijd toch zulke geweldige resultaten! Goed gedaan :). Quotes tekenen met mooie letters

Tijdens de workshop Handlettering teken je een zelf gekozen quote in een mooie compositie. Alle letters en kleine illustraties worden getekend. Ik zorg voor allerlei voorbeelden van krullen, banners, frames etc.

Je kunt inspiratie voor lettertypes opdoen op de website www.lettertype-downloaden.nl. Hier vind je het volledige alfabet per lettertype, dat is natuurlijk heel handig!  Maar je kunt ook inspiratie voor letters opdoen uit teksten in tijdschriften, op gevels, posters, etc. Je moet dan wel de rest van het alfabet erbij verzinnen. Een hele uitdaging maar zeker leuk om te doen èn een goeie oefening!

Enne, je kunt met weinig materialen al heel ver komen. Je hebt wat papier nodig (beetje stevig, bv. 160 – 200 grams) een potlood, een gum (en een puntenslijper, ook wel handig) een liniaaltje en wat fineliners in verschillende diktes (er zijn mooie setjes te koop). Probeer zoveel mogelijk te oefenen en teken eens een quote op verschillende manieren! Ook handig om mee te nemen op vakantie trouwens! Succes!

Quotes tekenen met mooie letters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.