Workshop Recept Tekenen met lunch

Workshop Recept Tekenen met lunch

Workshop Recept Tekenen bij Westerkaatje

Workshop Recept Tekenen met lunch bij Westerkaatje in Rotterdam. Altijd weer een feestje! Zondagmiddag 28 januari was het weer zover. Lekker tekenen maar vooraf natuurlijk weer die heerlijke lunchplank van de Chef.

Deze keer konden we genieten van de bloemkoolsalade (die door wel 5 deelneemsters getekend is!), een Waldorfsalade met tahindressing en de passie-vrucht meringue taartjes. Daarnaast lekker brood met smeerseltjes, een superlekker soepje en twee verschillende hartige quiches.

En na die lunch is er natuurlijk getekend! En hoe! Supergeconcentreerd en met een prachtig resultaat! Zeker 5 deelneemsters hebben de bloemkoolsalade getekend (hij was echt heel lekker!) en een aantal koos voor een eigen recept. Na afloop is dit zelfgetekende recept meegenomen in een lijstje.

Recept Tekenen bij Westerkaatje

Workshop Recept Tekenen bij WesterkaatjeTijdens de lunch heb ik als verrassing twee Kleur-Kookboekjes verloot onder de deelnemers. Een superleuk kookboekje met door mij getekende recepten, waarbij je de recepten zelf kunt inkleuren met kleurpotlood of waterverf. Dubbelleuk!

Zou je ook zo’n Kleur Kookboekje willen hebben? Voor jezelf of om kado te geven? Kijk voor alle informatie dan even op de pagina Webwinkeltje van deze website. Het boekje is eenvoudig te bestellen door een email te sturen naar info@helene-illustraties.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.