Samenwerken

Samenwerken

Het leukst (en het fijnst) vind ik de illustratie-opdrachten die dicht bij me liggen. Zoals het tekenen van kruiden en recepten. Mijn lievelingsmaterialen zijn (kleur)potloden, gekleurde inkt, fineliners en aquarelverf, apart of alles door elkaar!

Mijn illustraties

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van eerder werk in opdracht zoals de kruiden-tekeningen voor Libelle Tuin & zo, de illustraties voor de prentenboeken-serie Mila op Reis voor Riksja Travel en de citroenen op de bus van Restaurant Westerkaatje in Rotterdam. En kijk voor mijn getekende kruiden en recepten eens naar de voorbeelden op de pagina workshop Kruiden Tekenen en de pagina workshop Recept Tekenen.

Werkwijze

Eerst hoor ik wat je graag wil. Dat kan in een persoonlijk gesprek of online via e-mail. Op basis van de gegevens uit dit eerste gesprek maak ik een schets en laat ik je weten wat de kosten worden voor het uitvoeren. Na overleg leggen we de prijs vast en ga ik aan de slag.  Als je akkoord bent met de prijs voor het vervaardigen van de illustratie, betekent dat ook dat je akkoord gaat met mijn voorwaarden voor illustratie-opdrachten.

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een bericht naar: info@helene-illustraties.nl. Ik hoor graag van je!