Samenwerken

Samenwerken

samenwerken

Het leukst (en het fijnst) vind ik de illustratie-opdrachten die dicht bij me liggen. Zoals het tekenen van kruiden en recepten. Mijn lievelingsmaterialen zijn (kleur)potloden, Ecoline, fineliners en aquarelverf, apart of gemixed!

Dus, heb je een illustratie nodig met kruiden of ingrediënten van recepten…. of misschien zie je iets anders op deze website dat je aanspreekt…. dan werk ik dat graag voor je uit.

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van eerder werk in opdracht. En kijk voor mijn getekende kruiden en recepten ook even op de pagina Workshop Kruiden Tekenen en Workshop Recept Tekenen.

In 2018 heb ik 2 prentenboeken geïllustreerd (wauw!). Om de resultaten daarvan te zien kun je een kijkje nemen in mijn winkel.

Hoe gaan we het doen?

Eerst vertel je mij wat je graag wilt (en wat je ècht niet wilt). Op basis daarvan maak ik een schets en laat ik je weten wat de kosten worden voor het uitvoeren. Na overleg leggen we de prijs vast en ga ik aan de slag.  Als je akkoord bent met de prijs voor het vervaardigen van de illustratie, betekent dat ook dat je akkoord gaat met mijn voorwaarden voor illustratie-opdrachten.

Gebruik het contactformulier op deze pagina of stuur een email naar: info@helene-illustraties.nl. Ik hoop dat we kunnen samenwerken!