Tekencursus ‘Hoe teken je een vogel’

Tekencursus ‘Hoe teken je een vogel’

Tekencursus ‘Hoe teken je een vogel’
Datum volgt begin 2020
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 135,-

De prijs is per persoon, inclusief alle materialen, koffie thee en een zelfgebakken lekkernij!

Wil je op de hoogte blijven zodat je je direct kunt inschrijven voor deze cursus? Geef je dan op voor mijn nieuwsbrief (rechterkolom).

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuwe serie tekencursussen, ieder van 4 lessen. Ik noem ze: ‘hoe teken je een ….’ De eerste cursus in deze serie die begin volgend jaar ingepland zal worden is de cursus ‘ Hoe teken je een vogel’, maar er zullen er zeker nog meer volgen zoals bijvoorbeeld ‘Hoe teken je een theepot (of servies)’, ‘Hoe teken je een plant’, ‘Hoe teken je een droomkasteel’, etc. (Als je nog iets leuks weet, laat het me gerust weten via email info@helene-illustraties.nl.

Tijdens deze ‘Hoe teken je….’ cursussen leer ik je hoe je het onderwerp tekent en vanzelf komen dan allerlei aspecten langs zoals compositie, kleur- en materiaalgebruik. In die 4 lessen teken of ‘schilder’ je het onderwerp in 4 verschillende uitvoeringen en materialen zoals bv met kleurpotlood, Ecoline, Oliepastel, Mixed media etc. Zo krijg je van alles wat mee!

Iedere les start je met een aantal oefeningen en natuurlijk geef ik je uitleg over het materiaal van die les en een plan van aanpak. Daarna ga je met het onderwerp en het betreffende materiaal aan de slag om een mooie illustratie te maken op A5, A4 of ongeveer A3 formaat (dat ligt aan het onderwerp en het materiaal). Uiteindelijk heb je na de cursus 4 mooie illustraties over hetzelfde onderwerp uitgevoerd in verschillende materialen en natuurlijk met een hoop nieuwe kennis, ervaring en inspiratie!

Deze cursussen zijn voor iedereen die van tekenen houdt, beginners èn gevorderden.
Zodra ik meer weet over de data en de precieze inhoud kun je het hier vinden!