Tekencursus Hoe teken je een vogel

Tekencursus Hoe teken je een vogel

Zaterdag 11 januari 2020 t/m 1 februari 2020 – VOL
13.30 – 16.00
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 135,-

De prijs is per persoon, inclusief alle materialen, koffie thee en een zelfgebakken lekkernij!

Inhoud ‘Hoe teken je een vogel’

Eerste van een nieuwe serie tekencursussen, ieder van 4 lessen. Ik noem ze: ‘hoe teken je een ….’ De eerste cursus in deze serie is deze tekencursus Hoe teken je een vogel, maar er zullen er zeker nog meer volgen zoals bijvoorbeeld ‘Hoe teken je een theepot (of servies)’, ‘Hoe teken je een plant’, ‘Hoe teken je een droomkasteel’, ‘Hoe teken je een straatje’, Hoe teken je een vos’, etc.

Tijdens deze ‘Hoe teken je….’ tekencursussen leer ik je hoe je het onderwerp tekent en vanzelf komen dan allerlei aspecten langs zoals compositie, kleur- en materiaalgebruik. In die 4 lessen teken of ‘schilder’ je het onderwerp in 4 verschillende uitvoeringen en materialen zoals bv met kleurpotlood, Ecoline, Oliepastel, Mixed media etc. Zo krijg je van alles wat mee!

Iedere les start je met een aantal oefeningen en natuurlijk geef ik je uitleg over het materiaal van die les en een plan van aanpak. Daarna ga je met het onderwerp en het betreffende materiaal aan de slag om een mooie illustratie te maken op A5, A4 of ongeveer A3 formaat (dat ligt aan het onderwerp en het materiaal). Uiteindelijk heb je na de cursus 4 mooie illustraties over hetzelfde onderwerp uitgevoerd in verschillende materialen en natuurlijk met een hoop nieuwe kennis, ervaring en inspiratie!

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl. De cursus is voor iedereen die van tekenen houdt, beginners èn gevorderden.

Mijn eigen vogels