Tekenen Taart en Thee

Tekenen Taart en Thee

Nieuwe datum volgt

€ 12,50 p.p.

Tekenen Taart en Thee, gezellige teken- en DIY-middagen bij Tekenschool aan de Rotte aan de Bergse Linker Rottekade 14  in Rotterdam (ongeveer 1x per maand).

Inhoud Tekenen, Taart en Thee middagen

Ik ben zelf op deze middagen aanwezig om te tekenen aan een project en ik vind het superleuk als je met me mee komt tekenen. We drinken thee (of koffie, dat kan natuurlijk ook!) en ik zorg voor iets lekkers.  Fijn samen aan het werk met andere tekenaars, DIY-ers enzovoort (kaarten maken of je art- of bulletjournal bijwerken mag ook)!

Dus, heb je een tekening liggen die (nog) niet af is? Wil je graag tijd vrijmaken om lekker te tekenen en creatief bezig te zijn (maar kom je er eigenlijk nooit toe)? Heb je een art- of bulletjournal dat nodig bijgewerkt moet worden?Heb je zin in een gezellige zaterdagmiddag met thee en lekkers? Lijkt het je fijn (en leerzaam) om (teken)ervaringen uit te wisselen?

workshopruimte
Bergse Linker Rottekade, Rotterdam

Kom dan meedoen met Tekenen, Taart en Thee in Rotterdam bij Tekenschool aan de Rotte. Lekker vrijblijvend onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers kun je deze middag  (of een deel ervan) lekker bezig zijn. Ik geef deze middag dus geen les maar ik kan je natuurlijk altijd advies geven over je eigen project!
Neem je eigen materiaal mee (ik heb natuurlijk ook potloden, aquarelverf, fineliners en kleurpotloden die je kunt gebruiken, maar als je andere spullen nodig hebt, neem ze dan zelf mee) en schuif gezellig aan..

Inschrijven

Graag wel even opgeven door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl

Oh ja, als je niet heel de middag de tijd hebt, geen probleem. Je kunt aanschuiven of weggaan wanneer het jou het beste uitkomt zolang het maar tussen 13.30 en 16.30 uur is.

Ik hoop dat je komt!

Tekenen Taart en Thee