Tekenochtend

Tekenochtend

Zaterdagochtend 27 juli – 10.00-12.30 uur
Vrijdagochtend 23 augustus – 10.00-12.30 uur

Prijs per persoon: € 15,- (inclusief koffie, thee en wat lekkers).

Locatie: Veldkersfabriek, Veldkersweg 39, 1e etage, Rotterdam-Schiebroek

Tekenochtend

Inhoud Tekenochtend

Wat en waarom?
Heb je een tekening liggen die (nog) niet af is? Wil je graag tijd vrijmaken om lekker te tekenen en creatief bezig te zijn, maar kom je er eigenlijk nooit aan toe of gun je jezelf de tijd er niet voor? Heb je zin in een gezellige tekenochtend of -middag met thee en lekkers? Lijkt het je fijn (en leerzaam) om (teken)ervaringen uit te wisselen? Dan is de Tekenochtend een superleuk idee voor jou!

Hoe werkt het?
Je tekent gezellig samen met mij en andere deelnemers aan je eigen project of tekening. Ik geef dus geen les, maar teken zelf ook lekker mee. Verder zorg ik voor thee (of koffie, dat kan natuurlijk ook!) en iets lekkers. 

Spelregels
Doe je mee? Je neemt je eigen opdracht mee en je eigen materialen zoals papier, markers en fineliners. Eenvoudige materialen zoals een potlood, een gum, een aquareldoosje of kleurpotloden kun je van mij gebruiken!

Inschrijven

Meedoen? Graag wel even inschrijven zodat ik weet hoeveel deelnemers er zullen zijn. Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl. Ik noteer je aanwezigheid en je ontvangt van mij een betaallink voor het deelnamebedrag.
Wil je een keer meedoen met een gewone tekenworkshop of -cursus? Het workshopaanbod vind je op mijn homepage.