Nieuwe data tekenworkshops en -cursussen in Rotterdam

Nieuwe data tekenworkshops en -cursussen in Rotterdam

Tekenworkshops en -cursussen in RotterdamJa hoor, het is weer gelukt! Ik heb voor na de zomer weer een mooie lijst met data voor mijn tekenworkshops en -cursussen. Met de bekende workshops Handlettering en Recept Tekenen maar ook weer Mini-Tekencursussen en de Cursus Handlettering.

  • Workshop Handlettering. Superleuk om te doen en altijd een mooi resultaat. Teken een interessante quote in mooie letters en neem ‘m mee in een lijstje of volg de cursus Handlettering van 4 lessen voor nóg meer informatie en leuke oefeningen.
  • Workshop Recept Tekenen. Ook deze illustratie (van een recept) krijg je mee in een lijstje (leuk om kado te geven!). Enne, het is echt niet moeilijk, ik help je bij het tekenen van de ingrediënten en de compositie. Op zondagmiddag 23 september geef ik deze workshop bij restaurant Westerkaatje inclusief een heerlijke lunch van de Chef!
  • Workshop Ecoline-schilderijtjes. Het materiaal Ecoline is fantastisch! Prachtige heldere kleuren en er is veel moois mee te maken. Ik leer je hoe!
  • Workshop Kruiden tekenen. Geen workshop Kruiden Tekenen na de zomer in de tuin van Rotterdamse Munt (volgend jaar weer) maar ik ben wel aanwezig op het Herfstfestival van Rotterdamse Munt (later meer hierover!).
  • Ook voor die gezellige decembermaand heb ik al wat workshops ingepland. Op zaterdag 8 december kun je je Kerstkaarten komen maken tijdens de workshop DIY Christmascards en ik heb nog 2 sfeervolle Kerstworkshops Handlettering ingepland op 11 en 15 december!

En dan zijn er ook nog een aantal tekencursussen. Zoals de Cursus Handlettering (2x zelfs na de zomer) maar ook 3 Mini-Tekencursussen waarbij je gaat werken met verschillende materialen zoals Ecoline, Aquarelverf, Fineliners, Kleurpotlood en Oliepastel en soms zelfs alles door elkaar! Kijk voor alle info op de betreffende pagina: Mini-Tekencursus 1, Mini-Tekencursus 2 en Mini-Tekencursus 3.

Voor meer informatie of inschrijven kun je een email sturen naar info@helene-illustraties.nl.

Minimum leeftijd 15 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.