Tijd voor Kerstkaarten

Tijd voor Kerstkaarten

Tijd voor Kerstkaarten! Maak dit jaar je eigen Kerstkaart met Ecoline of met letters en mooie krullen. Ik heb mijn Kerstkaart voor dit jaar al af (lekker snel, hihi) en binnenkort wordt-ie geleverd! Ik ben benieuwd…. Dit jaar is mijn Kerstkaart een mix van een door mij gemaakte foto gecombineerd met een digitale tekening. Op 1e Kerstdag zal ik ‘m posten op m’n Facebookpagina en op mijn Instagramaccount :).

Maar hieronder eerst mijn inspiratievel, vol met Kerstballen, takjes, een Kerstengel, Kerstballen en klokjes. Je kunt er vast wel wat van gebruiken!

Tijd voor Kerstkaarten

Naast getekende letters en leuke illustraties kun je natuurlijk ook leuke Kerstkaarten maken met Ecoline of een misschien een favoriet (getekend) Kerst-recept.
Ieder jaar heb ik een leuke Kerstworkshop om je Kerstkaarten te maken. Helaas zit de Kerstworkshop van dit jaar, Kerst-Recepten Tekenen op 14 december, al vol, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag!

Hieronder een aantal van mijn Kerstkaarten die ik de afgelopen jaren getekend heb, waarbij ik gebruik heb gemaakt van allerlei verschillende materialen en technieken. Ik hoop dat je hier wat ideetjes uit kunt halen. Enne… als je vragen hebt, laat het me dan weten: info@helene-illustraties.nl.

Dus, tijd voor Kerstkaarten! Heel veel succes en plezier met maken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.