Webwinkeltje

Webwinkeltje

Welkom in dit kleine webwinkeltje! Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het tekenen van recepten en ik heb hiervan een kookboekje laten drukken. Omdat ik het nog steeds superleuk vind om recepten te tekenen is er nu een tweede kookboekje! En deze keer met zwart/wit recepten zodat je ze zelf kunt inkleuren. Leuk toch?

Ook leuk als kado-idee!

webwinkeltje

Kleur-Kookboekje met 13 recepten
(filmpje op You Tube)

Van een lekkere salade tot heerlijke koekjes. Dit kookboekje is geheel in zwart/wit (behalve de omslag) zodat je alle door mij getekende recepten zelf kunt inkleuren. Een Kleur-Kookboekje ineen (en nog een filmpje )

€  9,95 NU VOOR € 6,95!!!

(exclusief verzendkosten)

A5 formaat, in zwart/wit, met stevige bladzijden (dat kleurt zo lekker!) en een transparante omslag in een ringbandje (zilverkleurig)

 

Kookboekje full colour met 19 recepten

Webwinkeltje

Van een lekker soepje tot salades, toetjes
en lekkere baksels.

€ 12,95 NU VOOR € 9,95!!!

(exclusief verzendkosten)

A5 formaat, in kleur, met stevige bladzijden
en een transparante omslag in een ringbandje (zilverkleurig)

 

Er staan een aantal dezelfde recepten in beide boekjes maar ze zijn wel anders getekend. Je kunt je bestelling plaatsen door een email te sturen naar info@helene-illustraties.nl


Leveringsvoorwaarden

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en alleen te bestellen in Nederland. Na ontvangst van je betaling en ontvangst van je adres verzend ik je bestelling. Leveringstijd (indien voorradig) is ongeveer 2 à 3 werkdagen. Ik laat het je weten als een artikel is uitverkocht en ik opnieuw moet bijbestellen waardoor de levering vertraagd wordt.

Alle bestellingen zijn definitief en kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Lees dus altijd goed de beschrijvingen en deze voorwaarden door voordat je een bestelling plaatst. En laat het me even weten als je nog vragen hebt (info@helene-illustraties.nl).

Ik zorg er natuurlijk voor dat alle artikelen zo veilig mogelijk verstuurd worden maar ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade die in de post veroorzaakt wordt. Mocht een artikel toch beschadigd zijn bij aankomst, laat het me dan weten (info@helene-illustraties.nl). Ik ga kijken wat ik voor je kan doen.

Ik zal jouw contactgegevens alleen gebruiken om met je te communiceren over bestellingen.