Workshop Bloemenkrans Tekenen

Workshop Bloemenkrans Tekenen

inclusief Floral-set van TomBow èn als extraatje voor deze 2 datums… een Roll-up etui!


Vrijdagochtend 10 juni – VOL
10.00-12.30 uur

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 69,50 p.p

Deze prijs is per persoon, inclusief Floral-set, Roll-up etui, koffie, thee en iets lekkers

Inhoud Workshop Bloemenkrans Tekenen

Workshop Bloemenkrans Tekenen inclusief TomBow-set Floral: een superfijne set met TomBow Dual brushpennen, en verder alles wat je nodig hebt om gelijk te beginnen. Het leuke (en bijzondere) van deze 2 workshops is, dat je het materiaal waar je mee gewerkt hebt, na de workshop lekker mee naar huis neemt. Zodat je thuis verder kunt oefenen. Superleuk toch? En als extraatje krijg je er (op 7 mei en 10 juni) ook nog eens een mooie TomBow Roll-up etui bij om de materialen makkelijk in te vervoeren. Superhandig!

Een fijne voorjaars-/zomerworkshop dus, waarin je een bloemenkrans leert tekenen met potlood, fineliner en de TomBow Dual Brushpennen uit de Floral-set. Als je dit onder de knie hebt kun je leuke kaartjes gaan versturen, want je tekent ‘m in no time.

Wat ga je doen? Eerst oefenen met het tekenen van verschillende bloemen en het gebruik van de TomBow Dual Brushpennen. Vervolgens teken je op een kaartje of op een A5 formaat je eigen bloemenkrans. Ik help je waar nodig en zorg dat je met iets moois naar huis gaat.


Inhoud TomBow-set Floral

  • 5 TomBow Dual Brushpennen (991 (light ochre), 772 (blush), 757 (port red), 192 (aspargus), 910 (opal) )
  • 1 waterbrush
  • 1 zwarte fineliner (Mono van TomBow)
  • 1 gum (Mono van TomBow)
  • 1 potlood (H van Mono – TomBow)
  • 1 blending palet
  • Roll-up etui (workshop 7 mei en 10 juni)

Bloemenkrans inclusief TomBow-set Floral

Nu voor de workshopdatums 7 mei en 10 juni: inclusief gratis Roll-up etui om je TomBow Brushpennen handig in mee te nemen!!

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze workshop door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl ovv Workshop Bloemenkrans Tekenen en de datum. Ik stuur je daarna een bevestiging van deelname. Tot snel!
Mijn gehele workshopagenda vind je op de homepage van mijn website www.helene-illustraties.nl

Mijn Voorbeelden