Workshop Cactusjes tekenen

Workshop Cactusjes tekenen

Woensdagochtend 28 juli
10.00 – 12.30
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 39,50 p.p.

De prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en een zelfgebakken lekkernij!

Vind je ze ook zo leuk? Mini-vetplantjes en -cactusjes in die leuke kleine potjes? Kom dan meedoen met de workshop Cactusjes Tekenen! De cactusjes en vetplantjes zijn heel leuk om te tekenen en voor de potjes kun je allerlei kleuren gebruiken. Mijn lessen geef ik in kleine groepen, maximaal 6 personen per les dus…. extra veel persoonlijke begeleiding.

Nu ook als online cursus!

Je hoeft er de deur niet voor uit en je kunt zelf bepalen wanneer je de Online Cursus Cactus Tekenen gaat doen. Ook te koop inclusief handig tekenpakket zodat je gelijk kunt beginnen :)!

Actie: leuke samenwerking met Arboretum Trompenburg! Breng een bezoek aan de cactuskas van het Arboretum Trompenburg in Rotterdam (zodra het weer kan!) en probeer thuis de cactussen die je daar gezien hebt na te tekenen met de online cursus Cactus Tekenen. Er is ook een tekenpakket dat je erbij kunt bestellen zodat je gelijk kunt beginnen.

Workshop Cactusjes tekenen

Inhoud workshop Cactusjes Tekenen

In deze workshop Cactusjes Tekenen leer je de cactusjes en vetplantjes tekenen en uitwerken met inktpotloden (Inktense van Derwent) in prachtige heldere kleuren. Met een superleuk resultaat. Eerst oefen je met het materiaal, daarna teken je 3 (of 4) cactusjes op een strook mooi aquarelpapier.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl o.v.v. workshop Cactusjes en de datum.