Workshop Handlettering

Workshop Handlettering

Workshop Handlettering

Zaterdagmiddag 15 december 2018
Kerstworkshop Handlettering
Willem Marisrade 2a, Capelle a/d IJssel
13.30-16.00 uur
Inschr: info@helene-illustraties.nl
€ 31,50 p.p.

Woensdagavond 19 december 2018
Kerstworkshop Handlettering

Volksuniversiteit Zoetermeer,
Stadhuisplein 1, Zoetermeer
19.00-21.30 uur
Inschrijven: website VU Zoetermeer, klik hier

Wat ga je doen tijdens de workshop Handlettering?  Je gaat letters tekenen met potlood en fineliner, maar ook kleine illustraties zoals banners, bloemen en frames. Eerst een beetje oefenen en daarna op een mooi stukje papier. Iedereen gaat naar huis met een zelf getekende quote in een lijstje en een aantal kaarten en kadolabels om thuis mee verder te gaan.

Tijdens de Kerst-workshops in december teken je een fijne Kerst- of Nieuwjaarswens op één of meerdere kaarten. En natuurlijk leer je bijpassende illustraties tekenen zoals Kerstbanners, hulst, dennenappels, Kerstballen enzovoorts. Je krijgt na afloop een goodybag mee om thuis verder te gaan (ik geef ook tips waar je ze goedkoop kunt laten drukken!). Een gezellige workshop om helemaal in Kerstsfeer te raken!

Wil je méér dan alleen de éénmalige workshop Handlettering? Misschien is de Cursus Handlettering dan wat voor jou! Kijk voor meer informatie op de pagina Cursus Handlettering op deze website.

Check dit filmpje op You Tube!

Nieuwe datum volgt
Inloopmiddag Handlettering (géén les!)
Beatrijsstraat 70c, Rotterdam
13.30-16.30 uur

€ 10,- per persoon, mail even als je wil komen naar info@helene-illustraties.nl (inschrijven is wel belangrijk want ik heb plek voor maximaal 8 personen!).
Neem je eigen materialen en opdracht mee en schuif aan. Gezellig samen met andere letter-liefhebsters lekker tekenen. Met natuurlijk thee, koffie en iets lekkers!
Je kunt een quote tekenen die je al lang in je hoofd hebt zitten of lekker oefenen met verschillende letters. Ik geef die middag geen les (ik teken zelf ook gezellig mee) maar ik kan natuurlijk wel wat hulp bieden hier en daar. En verder zijn er genoeg voorbeelden om ideetjes uit te halen.