Workshop Handlettering

Workshop Handlettering

Zaterdag 14 december 2019 (Kerst-Workshop Handlettering!)
13.30 – 16.00 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 34,50

De prijs is per persoon, inclusief alle materialen, koffie of thee, een zelfgebakken lekkernij en een gezellige Kerstsfeer!

In deze speciale workshop Handlettering teken je een of meerdere originele Kerstkaarten met mooie goud- en zilverkleurige markers en deze werk je eventueel af met glitters! Gebruik verschillende soorten fineliners en leer leuke Kerstillustraties tekenen zoals bv hulst, dennenappels, peperkoekmannetjes, kerstballen en allerlei soorten banners. Na afloop ontvang je een goodybag met nog meer papier en labels om thuis mee verder te gaan.

Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Handlettering en de betreffende datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

In oktober geef ik trouwens ook een Cursus Handlettering (zie pagina Cursus Handlettering van deze website) van 4 lessen. Meer informatie hierover vind je op de pagina Cursus Handlettering.

Hieronder wat voorbeelden van door mij getekende quotes. In de Cursus Handlettering die ik in oktober van dit jaar geef leer ik je hoe je dit zelf kunt doen.

En check dit filmpje op You Tube!