Workshop Handlettering

Workshop Handlettering

Zondag 28 april
13.30 – 16.00 uur
Museum Meermanno (maand van de kalligrafie)
(Tickets via Museum Meermanno, € 35,-)

Zaterdag 11 mei
13.30 – 16.00 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 31,50

De prijs is per persoon, inclusief alle materialen, koffie of thee en een zelfgebakken lekkernij!
Schrijf je in via email: info@helene-illustraties.nl o.v.v. de betreffende datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Workshop handlettering Rotterdam

Zondag 12 mei is het moederdag! Heb je nog geen kadootje? Dan is dit een leuk idee. Maak een mooie, zelfgetekende quote voor je lieve moeder, vrouw, zus of vriendin! Op een schriftje of een mooi stukje papier dat je ingelijst meeneemt in een A4 lijstje. Klaar is je kado! Heb je een creatieve moeder? Kom dan gezellig samen deze workshop volgen!

Wat ga je allemaal doen tijdens de workshop Handlettering?  Je gaat letters tekenen met potlood en fineliner, maar ook kleine illustraties zoals banners, bloemen en frames. Eerst een beetje oefenen en daarna verder op een mooi stukje papier of een schrift. En…. je krijgt na afloop ook nog een kleine goodybag met papier, kaarten en kadolabels om thuis mee verder te gaan.

Wil je méér dan alleen de éénmalige workshop Handlettering? Misschien is de Cursus Handlettering dan wat voor jou! Kijk voor meer informatie op de pagina Cursus Handlettering op deze website.

Check dit filmpje op You Tube!