Workshop Insecten met Ecoline

Workshop Insecten met Ecoline

Zaterdagmiddag 29 januari 2022
13.30 – 16.00

Woensdagochtend 20 april 2022
10.00-12.30

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 42,50 p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Inhoud Workshop Insecten met Ecoline

Zo leuk om te doen! In deze workshop teken je, met Ecoline, een vel vol kriebelende beestjes, deels realistisch, deels insecten uit je eigen fantasie. En…. zonder eerst potlood en gum te gebruiken maar gelijk met Ecoline. Bouw je insectjes op door blokjes naast en boven elkaar te plaatsen. Werk in lagen zodat er veel kleurschakeringen ontstaan, prachtig! Bijkomend voordeel: een goede beheersing van het materiaal Ecoline.

Ter inspiratie voor het tekenen van de verschillende insecten kun je alvast een blik werpen op de pagina Insecten in je tuin van Natuurmonumenten. Hierop staan de 10 meest voorkomende soorten in tuinen in Nederland. Het is trouwens niet de bedoeling dat je in deze workshop heel precies en realistisch insecten na gaat tekenen. Je gebruikt de foto’s en voorbeelden van insecten meer als inspiratiebron voor je eigen versie van kevers, libelles en andere kruipbeestjes! En….in een mooi lijstje komt je tekening goed tot z’n recht!

Heb je de smaak te pakken en wil je meer doen met Ecoline? Schrijf je dan in voor de Cursus Ecoline. In deze cursus ben je 4 lessen bezig met gekleurde inkt en teken je veren, sterrenhemels en zeedieren. Of misschien wil je eerst nog meer oefenen met het materiaal? Schrijf je dan in voor de Workshop Ecoline.

Inschrijven

Doe je mee? De workshopprijs is inclusief gebruik van alle materialen, koffie, thee en iets lekkers. Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Insecten met Ecoline en de betreffende datum.

Mijn voorbeelden

Werk deelnemers