Workshop Inspirerende Vakantie-illustraties met high-tea

Workshop Inspirerende Vakantie-illustraties met high-tea

Nieuwe datum in 2018

Leuk! Je komt terug van vakantie met prachtige foto’s van je vakantieplek. De foto’s staan op je telefoon of in je Inspirerende Vakantie-illustratieslaptop maar je kunt er ook nog iets anders mee doen! Dus, na de zomer nog even nagenieten van je heerlijke vakantie? Kom dan je favoriete vakantiefoto(‘s) omzetten in een lijntekening à la Paul Klee! Na een kleine appetizer ga je aan de slag met kraftpapier, fineliner, witte markers, metallic- en fluor-kleurpotloden om een abstracte lijnillustratie van je mooiste vakantiefoto(’s) te maken. Als je genoeg tijd hebt kun je er meerdere maken! Je krijgt je illustratie(s) na afloop mee in een lijstje. Om gelijk op te kunnen hangen en van te genieten!

Na afloop van de workshop verzorgen Laura van Tekenpraktijk Turkoois en ik een verrukkelijke high-tea en praten we nog even gezellig na. Tekenervaring is niet nodig, iedereen gaat met iets moois naar huis.

Inspirerende Vakantie-Illustraties € 49,50 per persoon

Deze prijs is inclusief alle materialen en de high-tea.

Schrijf je nu in!
Dat kan via email: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Inspirerende Vakantie-Illustraties en de datum.