Workshop kadostolpje

Workshop kadostolpje

Inclusief 2 glazen stolpjes per persoon!

Zaterdagochtend 14 december
10.00-12.30
Locatie: Veldkersfabriek, Veldkersweg 39, 1e etage, Rotterdam-Schiebroek

€ 55,-
Deze prijs is per persoon, inclusief 2 glazen stolpjes, koffie, thee en wat lekkers.

Inhoud Kerst-workshop kadostolpje

Op zaterdag 14 december kun je meedoen met de speciale Kerst-workshop (Marjolein en ik maken nog een aantal voorbeelden, dus die kun je tzt op deze websitepagina bekijken).

Leuk als kadootje of gewoon, om zelf te houden en op een mooi plekje neer te zetten. Schattige mini-tekeningetjes voor alle gelegenheden (Kerst, verjaardag, diploma, feestdag) in een mooi glazen kadostolpje. Dus ook leuk als decoratie op een mooi gedekte Kerst-tafel! Je krijgt gratis 2 stolpjes maar er is een mogelijkheid om extra stolpjes te kopen.

Je tekent de mini-tekeningetjes zelf, met behulp van voorbeelden en een stap-voor-stap uitleg. Eerst met potlood, daarna fineliner en vervolgens breng je kleur aan met kleurpotlood of aquarelverf (of allebei). Daarna snijd of knip je je tekening uit en plaatst deze, eventueel met een leuk gedroogd takje of besje, in de kurk van het stolpje! En klaar is je kadostolpje!

Ik geef de workshop kadostolpje samen met Marjolein Weimar, een illustrator uit Den Haag. Je kunt haar of mijn voorbeelden gebruiken voor je eigen kadostolpjes. Of je gebruikt onze tekeningetjes als inspiratie voor je eigen ontwerp. Superleuk!

Inschrijven

Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Kerst-workshop kadostolpje en de betreffende datum. Na ontvangst van je inschrijving stuur ik je een bevestiging van deelname en alle gegevens.
Wil je weten welke tekenlessen ik nog meer geef? Check dan de actuele cursus-/workshopagenda!

Onze tekeningen

Tekeningen deelnemers