Workshop Recept Tekenen met high-tea/lunch

Workshop Recept Tekenen met high-tea/lunch

Workshop Recept Tekenen met overheerlijke lunch!! Recept Tekenen
Zondagmiddag 28 januari 2018
12.00 – 15.30 uur
Westerkaatje, Benthuizerstraat 60, Rotterdam

Een leuke samenwerking met restaurant Westerkaatje in Rotterdam! Geniet van de overheerlijke lunchplank van de chef en teken daarna één van de recepten van deze lunch (een eigen recept meenemen mag natuurlijk ook!).

Workshop Recept Tekenen met zalige high-tea!!
Nieuwe datum voor 2018 volgt.
Passiebloem 21, Rotterdam

Een speciale versie van de workshop Recept Tekenen.  Na een kleine appetizer ga je aan de slag om het recept van één van de taartjes of hapjes uit te werken in een recepttekening. Na afloop wordt er een overheerlijke high-tea gerserveerd en praten we nog even gezellig na. Èn je krijgt alle recepten van de high-tea ook uitgeprint mee naar huis.  Deze workshop geef ik samen met Laura van Tekenpraktijk Turkoois.

Hoe teken je zo’n recept? Eerst maak je een schets met potlood, daarna ga je verder met fineliner en kleurpotlood of waterverf. Ik help je bij het maken van de compositie en het tekenen van de ingrediënten. Iedereen neemt het zelfgetekende recept mee naar huis in een lijstje. Leuk om kado te geven!

€ 49,50

Deze prijs is per persoon en inclusief alle materialen, een aluminiumlijstje (A4) voor het recept en de high-tea of lunch

Schrijf je nu in!

Dat kan via email: info@helene-illustraties.nl onder vermelding van Workshop Recept Tekenen en de datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.