Workshopruimte in Rotterdam

Workshopruimte in Rotterdam

Wil je weten waar ik mijn workshops geef?

Mijn workshopruimte in Rotterdam,  Jardin d’Artiste
Een sfeervolle workshopruimte aan de Rotte, Bergse Linker Rottekade 14.  Een mooie locatie met een prachtige tuin! Parkeren kan langs de Bergse Linker Rottekade of net over de brug in het stukje langs de Bergse Rechter Rottekade tot aan de Straatweg (parkeren is gratis, alleen aan de Straatweg is het betaald parkeren).  Aan de grote tafels die er staan kunnen zeker 15 personen lekker tekenen.

Let op: nog even wat informatie over de locatie. De workshops worden niet gegeven in het woonhuis, nummer 14 maar even verderop in de tuin. Als je vóór het huis staat, met je rug ernaartoe, dan loop je naar rechts tot je bij een groen hek komt (er hangt ook een uithangbord met daarop Jardin d’Artiste). Door het hek volg je het slingerpaadje door de tuin, dan wenteltrap omhoog. Voor nóg meer duidelijkheid: zie dit filmpje !

Workshopruimte Rotterdamse Munt
De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Rosestraat 200 in Rotterdam-Zuid,  is de plek waar ik mijn workshop Kruiden Tekenen geef!  Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! Parkeren kan langs de straat (betaald parkeren).  Er is plek voor ongeveer 10 personen als we buiten kunnen tekenen en in de kas kun je met 6 personen aan de tafel zitten.