Workshopruimtes in Rotterdam en Capelle

Workshopruimtes in Rotterdam en Capelle

Wil je weten waar ik mijn workshops geef? Ik geef je hieronder een overzichtje.

Workshopruimte Jardin d’Artiste
Een sfeervolle workshopruimte aan de Rotte, Bergse Linker Rottekade 14.  Een mooie locatie met een prachtige tuin! Parkeren kan langs de Bergse Linker Rottekade of net over de brug in het stukje langs de Bergse Rechter Rottekade tot aan de Straatweg (parkeren is gratis, alleen aan de Straatweg is het betaald parkeren).  Aan de grote tafels die er staan kunnen zeker 15 personen lekker tekenen.

Let op: nog even wat informatie over de locatie. De workshops worden niet gegeven in het woonhuis, nummer 14 maar even verderop in de tuin. Als je vóór het huis staat, met je rug ernaartoe, dan loop je naar rechts tot je bij een groen hek komt (er hangt ook een uithangbord met daarop Jardin d’Artiste). Door het hek volg je het slingerpaadje door de tuin, dan wenteltrap omhoog. Voor nóg meer duidelijkheid: zie dit filmpje !

Workshopruimte Capelle aan den IJssel
Een gezellige locatie vlakbij NS Station Schollevaar in Capelle aan den IJssel, Willem Marisrade 2a. De workshops worden op de begane grond gegeven en er is plek voor maximaal 8 personen aan een grote witte tafel. In de zomer kan de deur lekker open en kijk je uit op een soort parkje. Parkeren kan gewoon in de buurt en is gratis. Deze workshopruimte kan ik helaas niet gebruiken voor avondworkshops.

Workshopruimte Rotterdamse Munt
De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Brede Hilledijk 2 in Rotterdam-Zuid, vanaf 10 november Rosestraat 200!  Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! Parkeren kan langs de straat (betaald parkeren).  Er is plek voor ongeveer 10 personen als we buiten kunnen tekenen en in de kas kun je met 6 personen aan de tafel zitten.

Af en toe ben ik ook op andere locaties aan het werk. De workshop Handlettering heb ik een paar keer gegeven bij Maak-Rotterdam en vorig jaar heb ik een paar keer een workshop Recept Tekenen gegeven bij Museum Meermanno in Den Haag.  Er is dus van alles mogelijk!