Workshopruimtes in Rotterdam en Capelle

Workshopruimtes in Rotterdam en Capelle

Wil je meer weten over de workshopruimtes (Rotterdam en Capelle) waar ik mijn workshops geef? Ik geef je hieronder een overzichtje.

Workshopruimte Jardin d’Artiste
Een sfeervolle workshopruimte aan de Rotte, Bergse Linker Rottekade 14.  Een mooie locatie met een prachtige tuin! Parkeren kan langs de Rotte of net over de brug in Hillegersberg (daar is het wel betaald parkeren).  Aan de grote tafels die er staan kunnen zeker 15 personen lekker tekenen.

Workshopruimte Beatrijsstraat (stopt per 1 november)
Een sfeervolle workshopruimte in het centrum van Rotterdam, Beatrijsstraat 70c  (10 minuten lopen vanaf Centraal Station) in een straat met mooie panden en grote bomen. Het hoekpand is een vroeger een apotheek geweest en het pand is nog geheel in oude staat. Parkeren kan er in de buurt en is betaald van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Aan de grote tafel die er staat kunnen maximaal 8 personen lekker tekenen.

Workshopruimte Capelle aan den IJssel
Een gezellige locatie vlakbij NS Station Schollevaar in Capelle aan den IJssel, Willem Marisrade 2a. De workshops worden op de begane grond gegeven en er is plek voor maximaal 6 personen aan een grote witte tafel. In de zomer kan de deur lekker open en kijk je uit op een soort parkje. Parkeren kan gewoon in de buurt en is gratis.

Workshopruimte bij Rotterdamse Munt
De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Brede Hilledijk 2 in Rotterdam-Zuid.  Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! Parkeren kan langs de straat (betaald parkeren).  Er is plek voor ongeveer 10 personen als we buiten kunnen tekenen en in de kas kun je met 6 personen aan de tafel zitten.

Af en toe ben ik ook op andere locaties aan het werk. De workshop Handlettering heb ik een paar keer gegeven bij Maak-Rotterdam en vorig jaar heb ik een paar keer een workshop Recept Tekenen gegeven bij Museum Meermanno in Den Haag.  Er is dus van alles mogelijk!