Cursus hoe teken je een vogel

Cursus hoe teken je een vogel

Zaterdag 21 maart t/m 11 april – nog 1 plek
13.30 – 16.00
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Woensdag 13 mei t/m 3 juni
09.30-12.00
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 135,-

De prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en een zelfgebakken lekkernij!

Inhoud cursus: hoe teken je een vogel

Hoe teken je een vogel? Stap voor stap leer ik je kijken naar vormen en verhoudingen. In 4 lessen bouw ik je kennis op en in iedere les werk je met verschillende materialen (Ecoline, fineliner, Oliepastel en papier).

Iedere les start je met een aantal oefeningen en geef ik je uitleg over het materiaal van die les en een plan van aanpak. Daarna ga je met het onderwerp en het betreffende materiaal aan de slag om een mooie illustratie te maken op A5, A4 of ongeveer A3 formaat (dat ligt aan het onderwerp en het materiaal).

Uiteindelijk heb je na de cursus 4 mooie illustraties van een vogel, uitgevoerd in verschillende materialen en natuurlijk met een hoop nieuwe kennis, ervaring en inspiratie!

Cursus Hoe teken je een vogel
Werk van een deelneemster (4 uitvoeringen van de Lepelaar)

Deze cursus is de eerste van een serie nieuwe tekencursussen, ieder van 4 lessen. Ik noem ze: ‘hoe teken je een ….’ De eerste cursus in deze serie is deze tekencursus Hoe teken je een vogel, maar er zullen er zeker nog meer volgen! Er staat er al één in de planning! De cursus Hoe teken je een paddenstoel, leuk voor in de herfst.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl. De cursus is voor iedereen die van tekenen houdt, beginners èn gevorderden.

Mijn eigen vogels