Cursus hoe teken je een vogel

Cursus hoe teken je een vogel

Nieuwe datums begin 2022

€ 152,- p.p.

Locatie: Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

De prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en een zelfgebakken lekkernij!

Inhoud cursus: hoe teken je een vogel

Hoe teken je een vogel? Ik leer je kijken naar vormen en verhoudingen en in 4 lessen teken je verschillende vogels en maak je kennis met heel veel materialen zoals potlood, fineliner, aquarelverf, Ecoline en Inktense potloden.

Iedere les begint met een (teken)oefening en ik geef je uitleg over het materiaal van die les en een plan van aanpak. Daarna ga je met het onderwerp (een vogel dus!) en het betreffende materiaal aan de slag om een mooie tekening te maken op A5 of A4 formaat.

Uiteindelijk heb je na de cursus een aantal tekeningen van een vogel, uitgevoerd in verschillende materialen. Je kunt er ook voor kiezen om 1 vogel (bijvoorbeeld een Koolmees) in alle lessen met verschillende materialen uit te werken. Dan weet je na 4 lessen precies hoe een Koolmees eruit zien! En natuurlijk heb je ook gelijk heel veel nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opgedaan !

Kijk ook eens op de website van de Vogelbescherming om inspiratie op te doen en voor mooie tekeningen en foto’s van vogels. Of doe mee met de nationale tuinvogel-telling om helemaal in de stemming te komen!

Tip: naast de cursus Hoe teken je een Vogel heb ik nog een andere cursus van 4 lessen waarbij een natuuronderwerp centraal staat: de cursus Hoe teken je een paddenstoel. Leuk voor in de herfst!

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl. De cursus is voor iedereen die van tekenen houdt, beginners èn gevorderden. Ik werk met kleine groepen, maximaal 6 deelnemers. Dus genoeg tijd voor uitleg en persoonlijke begeleiding.

Werk van deelnemers

Mijn eigen vogels