Cursus hoe teken je een vogel

Cursus hoe teken je een vogel

Zaterdag 19 september t/m 10 oktober – VOL
13.30 – 16.00 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Vrijdag 15 januari t/m 5 februari 2021
10.00 – 12.30 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 145,- p.p.

De prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en een zelfgebakken lekkernij!

Inhoud cursus: hoe teken je een vogel

Hoe teken je een vogel? Stap voor stap leer ik je kijken naar vormen en verhoudingen. In 4 lessen bouw ik je kennis op en in iedere les werk je met verschillende materialen (potlood, fineliner, Ecoline, etc.).

Je begint iedere les met een aantal oefeningen en ik geef je uitleg over het materiaal van die les en een plan van aanpak. Daarna ga je met het onderwerp (een vogel!) en het betreffende materiaal aan de slag om een mooie illustratie te maken op A5 of A4 formaat.

Uiteindelijk heb je na de cursus een aantal mooie illustraties van een vogel, uitgevoerd in verschillende materialen. En natuurlijk heb je ook gelijk heel veel nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opgedaan !

Deze cursus is de eerste van een serie nieuwe tekencursussen, ieder van 4 lessen. Ik noem ze: ‘hoe teken je een ….’ De eerste cursus in deze serie is deze tekencursus Hoe teken je een vogel, maar er zullen er zeker nog meer volgen! Er staat er al één in de planning! De cursus Hoe teken je een paddenstoel, leuk voor in de herfst.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl. De cursus is voor iedereen die van tekenen houdt, beginners èn gevorderden. Ik werk met kleine groepen, maximaal 6 deelnemers. Dus genoeg tijd voor uitleg en persoonlijke begeleiding.

Werk van deelnemers

Mijn eigen vogels