Workshop Klaproos met Ecoline Brushpen

Workshop Klaproos met Ecoline Brushpen

Woensdag 3 maart
S P E C I A L
Workshop + gratis plukboeket + online materiaal – € 57,50 pp
(korting met Rotterdam Pas – € 42,50 pp)
10.00-12.30 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Zaterdag 10 april
Workshop zonder extra’s – € 37,50 pp
13.30-16.00 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

Inhoud workshop Klaproos met Ecoline Brushpen

Tijdens deze workshop leer ik je stap voor stap hoe je een Klaproos, of Viooltje tekent en vervolgens inkleurt met Ecoline brushpennen. Het resultaat is superleuk! Je gaat naar huis met een tekening van prachtige zelfgetekende Klaprozen of Viooltjes. Het is niet moeilijk, ook beginners kunnen dit prima doen.

Op 3 maart is er een speciale versie van deze workshop. Je komt niet alleen bij mij meedoen met een workshop Klaproos tekenen, maar je krijgt bij dit pakket ook een bon voor een gratis pluk-boeket bij Rotterdamse Munt èn online lesmaterialen om thuis, of in de heerlijke tuin bij Rotterdamse Munt, verder te oefenen met Klaprozen en Viooltjes! 
De speciale prijs voor deze workshop op 3 maart is € 57,50 per persoon.
Heb je een Rotterdam Pas? Dan krijg je korting en betaal je slechts € 42,50 pp.

Inschrijven

Doe je mee? De workshopprijs is inclusief het gebruik van alle materialen tijdens de workshop en inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Schrijf je je in voor de workshop op 3 maart (inclusief het pluk-boeket bij Rotterdamse Munt en online lesmateriaal), dan kun je dat doen via deze link: workshop Klaproos met Ecoline Brushpen 3 maart (je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van Tuin.Club).
Gebruik couponcode G3HPFA5U bij je bestelling om de RotterdamPas -korting te ontvangen en vul je RotterdamPas nummer in bij de Bestelnotities. Na aanmelding en betaling ontvang je meer informatie over hoe je het gratis boeket ontvangt.

Schrijf je je in voor de workshop op 10 april dan kun je een e-mail sturen naar: info@helene-illustraties.nl ovv Klaproos 10 april.

Plukboeket Rotterdamse Munt

Nu ook als online cursus!

Blijf lekker thuis en doe deze Online Cursus Klaprozen en Viooltjes Tekenen met Ecoline Brushpen. Ook te koop inclusief handig tekenpakket zodat je gelijk aan de slag kunt :).

Eigen werk

Werk van deelnemers