Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Zaterdag 27 juli
12.00 – 16.00
Workshop inclusief lunch (soepje, salade, broodjes, smeersels).
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam-Zuid

Zaterdag 10 augustus
12.00 – 16.00
Workshop inclusief diverse hapjes en drankje na afloop (tijdens de workshop iets zoets).
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam-Zuid

Zaterdag 14 september
12.00 – 16.00
Workshop inclusief diverse hapjes en drankje na afloop (tijdens de workshop iets zoets).
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam-Zuid

€ 55,- p.p.

Ik leer je hoe je de kruiden die je zelf geplukt hebt kunt natekenen. Met fineliner en aquarelverf of kleurpotlood. Na afloop krijg je de tekening in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven!

De workshop is inclusief een lunch vooraf (27 juli) of na afloop een speciaal drankje met lekkere hapjes en iets zoets tijdens de workshop (10 augustus en 14 september). Inclusief Kruidenthee en Zomerwater tijdens de workshop!

Onderstaande gerechtjes worden gemaakt na of voor de workshop Kruiden Tekenen en ze bevatten de superverse kruiden en eetbare bloemen van Rotterdamse Munt.

Na afloop krijg je je tekening ingelijst mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven. Kom je meedoen?

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden en de datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Kruiden tekenen in Rotterdam

Wat houdt de workshop in? Lekker buiten in de tuin kruiden natekenen (bij regen en wind kunnen we binnen terecht, dat is ook wel fijn om te weten!). De workshop begint met wat tekenoefeningen. Daarna maak je een schets in potlood en vervolgens werk je je tekening verder af met fineliner en aquarelverf of kleurpotlood.

Met behulp van voorbeelden van kruiden en wilde planten uit de tuin (je kunt zelf de tuin rondlopen om ze te plukken!), gedroogde planten en voorbeelden uit boeken maak je een mooie kruidentekening. En, als je dat toch te moeilijk vindt kun je natuurlijk ook een tekening van mij natekenen. Je gaat sowieso met iets moois naar huis!

Filmpje op You Tube

Werk van deelnemers:

Rotterdamse Munt
De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Rosestraat 200 in Rotterdam-Zuid,  is de plek waar ik altijd mijn workshop Kruiden Tekenen geef!  Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! Parkeren kan langs de straat (betaald parkeren).  Er is plek voor ongeveer 10 personen als we buiten kunnen tekenen en in de kas kun je met 6 personen aan de tafel zitten.

Kruiden getekend door mijzelf: