Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Volgend jaar in de zomer nieuwe datums!

Workshop Kruiden Tekenen

Inhoud workshop Kruiden Tekenen

Lekker in een sfeervolle tuin kruiden en (eetbare) bloemen natekenen tijdens de workshop Kruiden Tekenen! Een fijne, zomerse workshop.

De workshop start met een tekenoefening en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de kruiden-pluktuin. Er is genoeg keus! Vervolgens ga je de door jou geplukte kruiden uitwerken in een mooie tekening met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden. Tijdens het tekenen word je verwend met koffie, thee en zelfgebakken koekjes!

Als het weer het toelaat teken je lekker buiten, maar er is ook een mogelijkheid om binnen verder te gaan. Ik loop bij iedereen langs om verdere uitleg en hulp te geven. En als je dat toch te moeilijk vindt, kun je ook een kruidentekening van mij natekenen.

Na afloop van de workshop krijg je je tekening mee naar huis in een lijstje. Leuk als je ’m gelijk aan de muur wil hangen of als je ’m kado wil geven!

Inschrijven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden Tekenen en de datum. In dit filmpje op You Tube blader je met me mee in mijn kruiden-tekenschriftje. Ga naar de actuele workshopagenda voor mijn andere tekenworkshops en -cursussen.

Werk van deelnemers

Mijn eigen kruidenillustraties