Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Nieuwe datums voor deze superleuke workshop
volgen in 2020 van juni tot en met september


Workshop inclusief heerlijke lunch met Kruidenthee en Zomerwater tijdens de workshop.
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam-Zuid

€ 55,- p.p.

Workshop Kruiden Tekenen

Inhoud workshop Kruiden Tekenen

Lekker buiten in de tuin kruiden en eetbare bloemen natekenen! Een heerlijk zomerse workshop. Je start met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Met behulp van de door jou geplukte plantjes maak je een ruwe schets in potlood. Vervolgens teken je op mooi papier je favoriete kruid en je werkt deze uit met inktpotloden, fineliner, aquarelverf of kleurpotlood. En, als je dat toch te moeilijk vindt kun je ook een kruidentekening van mij natekenen. Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven!

Inschrijven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden en de datum. In dit filmpje op You Tube blader je met me mee in mijn kruiden-tekenschriftje.

Heerlijke hapjes na de workshop

Op onderstaande foto’s zie je een aantal van de gerechtjes die geserveerd worden tijdens of na de workshop. En ze zitten natuurlijk vol met de superverse kruiden en eetbare bloemen van Rotterdamse Munt!

Locatie Rotterdamse Munt

De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Rosestraat 200 in Rotterdam-Zuid,  is de plek waar ik mijn workshop Kruiden Tekenen geef!  Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en natuurlijk het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! 

Parkeren

Dichtbij parkeren kan langs de Rosestraat maar dat is wel betaald. Vind je het niet erg om een klein stukje te lopen dan kun je gratis parkeren in de Oranjeboomstraat.

Werk van deelnemers

Mijn eigen kruidenillustraties