Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Inclusief heerlijke lunch van Westerkaatje!


Woensdag 24 juli
10.00-14.00

Zaterdag 3 augustus
10.00-14.00

Zaterdag 17 augustus
10.00-14.00

€ 89,- p.p.
Deze prijs is per persoon, inclusief lunch, koffie, thee en iets lekkers tijdens het tekenen.

Locatie: Educatieve Tuin Geelkruid, Geelkruid 6, Rotterdam

Kruidentuin Educatieve Tuin Geelkruid
Workshop Kruiden Tekenen

Inhoud workshop Kruiden Tekenen

Lekker in een sfeervolle tuin kruiden en (eetbare) bloemen natekenen tijdens de workshop Kruiden Tekenen in de Educatieve Tuin Geelkruid in Rotterdam-Oost! Een fijne, zomerse workshop en na het tekenen schuif je lekker aan voor een heerlijke lunch van Westerkaatje. Genieten!

De workshop start met een tekenoefening en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de kruiden-pluktuin. Er is genoeg keus! Vervolgens ga je de door jou geplukte kruiden uitwerken in een mooie tekening met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden. Verderop deze pagina vind je tekeningen van eerdere deelneemsters. Tijdens het tekenen word je verwend met koffie, thee en zelfgebakken koekjes!

Als het weer het toelaat teken je lekker buiten, maar er is ook een mogelijkheid om binnen verder te gaan. Ik loop bij iedereen langs om verdere uitleg en hulp te geven. En als je dat toch te moeilijk vindt, kun je ook een kruidentekening van mij natekenen.

Na afloop van de workshop krijg je je tekening mee naar huis in een lijstje. Leuk als je ’m gelijk aan de muur wil hangen of als je ’m kado wil geven!

Inschrijven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden Tekenen en de datum. In dit filmpje op You Tube blader je met me mee in mijn kruiden-tekenschriftje. Ga naar de actuele workshopagenda voor mijn andere tekenworkshops en -cursussen.

Lunch van traiteur Westerkaatje in Rotterdam

Na afloop van de workshop schuif je lekker aan voor een lunch met diverse salades, stokbrood en smeersels van Westerkaatje. Samen nog even nagenieten van een fijne creatieve ochtend!

Workshop Kruiden Tekenen

Tekeningen van deelnemers

Mijn tekeningen