Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Nieuwe datums juni t/m aug 2022
Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam-Zuid

In de zomer van 2022 ben ik weer bij Rotterdamse Munt voor een aantal workshops. Wil je op de hoogte blijven van de workshopdatums? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief dan weet je het als eerste. Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl en ik zet je op de verzendlijst!

Workshop inclusief heerlijke lunch, Kruidenthee en Zomerwater tijdens de workshop, een kleine goodybag en gebruik van alle materialen.
Is er geen plek meer bij deze workshop? Misschien is de workshop Kruiden en Bloemen met Inkt dan een leuk alternatief voor je. Op de pagina Kruiden met Inkt vind je alle info en datums.

Workshop Kruiden Tekenen

Inhoud workshop Kruiden Tekenen

Lekker in de sfeervolle kas van Rotterdamse Munt (met een extra grote tafel zodat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar zit), kruiden en eetbare bloemen natekenen! Een heerlijk zomerse workshop. De middag begint met een smakelijke (kruiden)lunch op het Muntterras.

Daarna start de workshop met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Vervolgens ga je de door jou geplukte kruiden uitwerken in een mooie tekening met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden.

Je kunt in de kas tekenen of een plekje in de tuin zoeken. Ik loop iedereen langs om verdere uitleg en hulp te geven. En als je dat toch te moeilijk vindt, kun je ook een kruidentekening van mij natekenen. Na afloop krijg je je eigen illustratie in een lijstje mee naar huis. Leuk voor aan de muur of om kado te geven!

Inschrijven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden en de datum. In dit filmpje op You Tube blader je met me mee in mijn kruiden-tekenschriftje.

Workshop mèt heerlijke lunch

Hieronder wat foto’s van de lunchhapjes en drankjes waar je, voordat je start met tekenen, van gaat genieten. Deze lunch zit natuurlijk vol met de verse kruiden en eetbare bloemen van Rotterdamse Munt!

Locatie Rotterdamse Munt

De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Rosestraat 200 in Rotterdam-Zuid,  is de plek waar ik mijn workshops Kruiden Tekenen geef. Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en natuurlijk het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! 

Parkeren

Let op: betaald parkeren (kan voor de deur langs de Rosestraat). Kom je met de metro dan is het ongeveer een kwartiertje lopen vanaf metrostation Wilhelminaplein.

Werk van deelnemers

Mijn eigen kruidenillustraties