Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Inclusief heerlijke lunch!

Zaterdagochtend 24 juni
10.00-14.00

Zaterdagochtend 22 juli
10.00-14.00

Zaterdagochtend 5 augustus
10.00-14.00

Vrijdagochtend 11 augustus
10.00-14.00

€ 89,- p.p*

Deze prijs is per persoon, inclusief lunch, gebruik van alle materialen, een lijstje voor je tekening, koffie thee en iets lekkers.
*Bestellingen buiten dit arrangement zijn voor eigen rekening.

Pluktuin Natuurtalent, Veldkersweg 50, Rotterdam

Workshop Kruiden Tekenen
Kruiden Tekenen bij Pluktuin Natuurtalent

Inhoud workshop Kruiden Tekenen

Lekker in de sfeervolle tuin van Pluktuin Natuurtalent, kruiden en (eetbare) bloemen natekenen tijdens de workshop Kruiden Tekenen! Een fijne, zomerse workshop. Deze relaxte ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch op het terras van de Pluktuin!

De workshop start met een tekenoefening en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de kruiden-pluktuin. Er is genoeg keus! Vervolgens ga je de door jou geplukte kruiden uitwerken in een mooie tekening met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden. Tijdens het tekenen word je verwend met koffie, thee en zelfgebakken koekjes!

Je tekent in de binnenruimte van de Pluktuin of, bij mooi weer, lekker buiten. Ik loop bij iedereen langs om verdere uitleg en hulp te geven. En als je dat toch te moeilijk vindt, kun je ook een kruidentekening van mij natekenen.

Na afloop van de workshop wordt de lunch geserveerd en krijg je je tekening mee naar huis in een lijstje. Leuk als je ’m gelijk aan de muur wil hangen of als je ’m kado wil geven!

Inschrijven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden Tekenen en de datum. In dit filmpje op You Tube blader je met me mee in mijn kruiden-tekenschriftje. Ga naar de actuele workshopagenda voor mijn andere tekenworkshops en -cursussen.

Werk van deelnemers + Pluktuin Natuurtalent

Mijn eigen kruidenillustraties