Workshop Kruiden Tekenen

Workshop Kruiden Tekenen

Vanaf juni 2023 nieuwe datums

Rotterdamse Munt, Rosestraat 200, Rotterdam-Zuid

Tekenworkshop inclusief heerlijke vegetarische lunch, Kruidenthee en Zomerwater tijdens de workshop, een kleine goodybag en gebruik van alle materialen.

Workshop Kruiden Tekenen

Inhoud workshop Kruiden Tekenen

Lekker in de sfeervolle kas van Rotterdamse Munt, kruiden en eetbare bloemen natekenen! Een heerlijk zomerse workshop. De middag begint met een smakelijke (kruiden)lunch op het Muntterras.

Daarna start de workshop met wat tekenoefeningen en uitleg over het materiaal. De kruiden die je gaat tekenen pluk je lekker zelf in de tuin. Er is genoeg keus! Vervolgens ga je de door jou geplukte kruiden uitwerken in een mooie tekening met fineliners, aquarelverf of kleurpotloden.

Je kunt in de kas tekenen of een plekje in de tuin zoeken. Ik loop bij iedereen langs om verdere uitleg en hulp te geven. En als je dat toch te moeilijk vindt, kun je ook een kruidentekening van mij natekenen. Na afloop neem je één of meer door jou getekende kruidentekeningen mee naar huis!

Na afloop van de workshop krijg je je tekening mee naar huis in een lijstje. Leuk als je ’m gelijk aan de muur wil hangen of als je ’m kado wil geven!

Inschrijven

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl onder vermelding van workshop Kruiden en de datum. In dit filmpje op You Tube blader je met me mee in mijn kruiden-tekenschriftje.

Workshop mèt heerlijke lunch

Hieronder wat foto’s van de lunchhapjes en drankjes waar je, voordat je start met tekenen, van gaat genieten. Deze lunch zit natuurlijk vol met de verse kruiden en eetbare bloemen van Rotterdamse Munt!

Locatie Rotterdamse Munt

De superleuke kruidentuin van Rotterdam aan de Rosestraat 200 in Rotterdam-Zuid,  is de plek waar ik de Workshop Kruiden Tekenen geef. Een heerlijk buitenlocatie met een gezellig winkeltje en natuurlijk het Muntterras. Bij goed weer teken je lekker buiten aan de picknicktafels en bij minder goed weer zitten we in de kas! 

Parkeren

Let op: betaald parkeren (kan voor de deur langs de Rosestraat). Kom je met de metro dan is het ongeveer een kwartiertje lopen vanaf metrostation Wilhelminaplein.

Werk van deelnemers

Mijn eigen kruidenillustraties