Workshop Ecoline

Workshop Ecoline

Zaterdagmiddag 13 mei
13.30-16.00

Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam

€ 44,50 p.p.

Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Wat ga je doen tijdens deze kennismakingsworkshop Ecoline? Eerst gezamenlijk lekker oefenen met het materiaal met verschillende opdrachtjes. Wat kun je bijvoorbeeld doen met zout of rijst en Ecoline? Of citroensap? Welke structuren kun je aanbrengen en welke technieken gebruik je daarvoor?

Daarna maak je op aquarelpapier op ansichtkaartformaat (A6) vier (of twee als je het wat rustiger aan wil doen) ecoline-schilderijtjes: een landschapje, vlekken met bv bloemen of schelpen, druppels met een quote of spreuk en een eigen ontwerp. De schilderijtjes worden afgewerkt met fineliner en kleurpotlood. Er zijn superveel mogelijkheden! Check dit filmpje op You Tube!

Inschrijven

Schrijf je in via e-mail: info@helene-illustraties.nl o.v.v. Workshop Ecoline en de betreffende datum. Neem ook eens een kijkje op mijn Facebookpagina.

Cursus Ecoline

Als je nu al helemaal enthousiast bent geworden over dit materiaal kun je ook meedoen met de Cursus Ecoline, 4 lessen waarin je werkt met deze prachtige gekleurde inkt. Ook in de cursus oefenen we met verschillende technieken en ik geef ik iedere les een nieuwe opdracht. Hoe maak je bijvoorbeeld een prachtige sterrenhemel?

Werk van deelnemers

Eigen werk

Kerst-Workshop Ecoline