Cursus Schetsboek tekenen

Cursus Schetsboek tekenen

Inclusief aquarelblokje van Hahnemühle!

Woensdagochtenden van 8 t/m 29 november – 4 ochtenden – VOL
10.00-12.30
Het Atelier van De Buurvrouw, Larikslaan 200, Rotterdam

€ 190,- p.p
Deze prijs is per persoon, inclusief A6 aquarelblokje van Hahnemühle, gebruik van alle materialen, koffie, thee en iets lekkers.

Klik hier voor een video met afbeeldingen uit mijn eigen aquarelblokje

Cursus Schetsboek Tekenen

klik op de afbeelding voor een video van het boekje

Inhoud cursus Schetsboek Tekeningen

Tijdens deze cursus Schetsboek Tekenen werk je aan tekeningen met aquarelverf, ecoline en fineliner in een handzaam A6 spread aquarelblokje van Hahnemuhle (de volgorde zoals die getoond wordt in deze video is niet perse de volgorde tijdens de lessen).

Wat ga je tekenen tijdens de cursus Schetsboek Tekenen?

Je ziet het al aan de voorbeelden in de video: het wordt een schetsboekje vol ervaringen, van herinneringen aan vakanties, oefeningen in technieken en oefeningen in onderwerpen. Je krijgt van mij verschillende opdrachten tijdens de les (met uitleg natuurlijk en meestal begin ik met een kleine tekenoefening).
En als je tekening nog niet af is kun je deze verder thuis uitwerken zodat je uiteindelijk een mooi aantal tekeningen in je eigen schetsboekje verzamelt!
Ik besteed aandacht aan de compositie van je pagina’s, je leert iets over handlettering en je oefent met materialen als Inktense potloden, Ecoline, aquarelverf en verschillende markers.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl ovv Cursus Schetsboek tekenen en de datum.

Mijn tekeningen

Het leuke is dat je na afloop van de cursus Schetsboek Tekenen, thuis en op vakantie (want het boekje is handig om mee te nemen), geïnspireerd wordt om zelf verder te gaan met het vullen van je schetsboekje! En… deze cursus krijgt een vervolg in januari/februari voor nog eens 4 lessen!

De actuele workshop- en cursusagenda vind je op mijn homepage.