Cursus vogels tekenen

Cursus vogels tekenen

Vrijdagochtenden 25 augustus t/m 15 september – 4 lessen
10.00 – 12.30 uur
Bergse Linker Rottekade 14, Rotterdam


€ 180,- p.p.

Deze prijs is per persoon, inclusief gebruik van alle materialen, koffie thee en iets lekkers

Wil je op de hoogte blijven van de cursusdatums? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief dan weet je het als eerste. Stuur een e-mail naar info@helene-illustraties.nl en ik zet je op de verzendlijst!

Inhoud cursus vogels tekenen:

Hoe teken je een vogel? In deze cursus Vogels Tekenen leer ik je kijken naar vormen en verhoudingen. In 4 lessen teken je verschillende vogels en maak je kennis met heel veel materialen zoals potlood, fineliner, aquarelverf, Ecoline en Inktense potloden.

Iedere les begint met een (teken)oefening en ik geef je uitleg over het materiaal van die les en een plan van aanpak. Daarna ga je met het onderwerp (een vogel dus!) en het betreffende materiaal aan de slag om een mooie tekening te maken op A5 of A4 formaat.

Uiteindelijk heb je na de cursus Vogels Tekenen een aantal tekeningen van een vogel, uitgevoerd in verschillende materialen. Je kunt er ook voor kiezen om 1 vogel (bijvoorbeeld een Koolmees) in alle lessen met verschillende materialen uit te werken. Dan weet je na 4 lessen precies hoe een Koolmees eruit zien! En natuurlijk heb je ook gelijk heel veel nieuwe kennis, ervaring en inspiratie opgedaan !

Kijk ook eens op de website van de Vogelbescherming om inspiratie op te doen en voor mooie tekeningen en foto’s van vogels. Of doe mee met de nationale tuinvogel-telling om helemaal in de stemming te komen!

Tip: naast de cursus Vogels Tekenen heb ik nog een andere cursus van 4 lessen waarbij een natuuronderwerp centraal staat: de cursus Paddenstoelen Tekenen. Leuk voor in de herfst!

Inschrijven

Wil je meedoen met de cursus Vogels Tekenen? Schrijf je in door een e-mail te sturen naar info@helene-illustraties.nl. De cursus is voor iedereen die van tekenen houdt, beginners èn gevorderden. Ik werk met kleine groepen, maximaal 6 deelnemers. Dus genoeg tijd voor uitleg en persoonlijke begeleiding.

Werk van deelnemers

Mijn eigen vogels