Frambozen-Chocolade cake
Lekkere cake met frambozen en chocola! Niet moeilijk en superlekker 😋
Ingrediënten
– 350 gram bloem
– 330 gram suiker
– 1 zakje bakpoeder
– snufje zout
– 150 gram pure chocolade
– 150 gram bevroren frambozen
– 300 ml vanille yoghurt Mild & Creamy Alpro Soya
– 200 ml zonnebloemolie
Hoe maak je ‘m:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakvorm met bakpapier. Meng de bloem, de suiker, het zout en het bakpoeder met elkaar in een grote mengkom. Breek de chocolade in kleine stukjes en roer er doorheen.
Meng daarna de vanille yoghurt, de zonnebloemolie en de bevroren frambozen in een aparte kom en roer door de kom met de bloem en suiker.
40 à 45 minuten in de oven (als de cake te bruin wordt kun je er na 35 minuten aluminiumfolie overheen leggen.
Eventueel garneer je de cake nog met gesmolten (witte) chocolade en hele frambozen. Eet smakelijk!