Mini-bieb illustratie

Mini-bieb illustratie

Leuk project! Begin maart ben ik bezig geweest met een mini-bieb illustratie voor onze straat. De minibieb is gemaakt van een oud keukenkastje dus ik kon pas na het schuren van het kastje en het aanbrengen van een aantal grondlagen beginnen met de illustratie.

Wil je een video zien van het resultaat?
Ga naar mijn YouTube kanaal!

Mini-bieb illustratie
De mini-bieb voordat de tekening erop stond!

Allereerst ben ik begonnen met een potloodtekening en daarna heb ik de lijnen overgetrokken met een zwarte Poscamarker. Vervolgens heb ik alles ingekleurd met acrylverf en alle details, zoals de titels op de boeken, afgewerkt met een witte en zwarte Poscamarker.

Omdat de mini-bieb op een betonnen paaltje staat heb ik dit ook beschilderd. Het is een boomstam geworden, zodat het kastje met de takken en bladeren er goed bij past. Als laatste heb ik er een aantal lagen vernis over aangebracht zodat het kastje (hopelijk) goed beschermd is tegen regen, wind en zon!

Ik wens alle bewoners in onze straat veel leesplezier met de mini-bieb èn veel kijkplezier met de mini-bieb illustratie!